Ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου ανοίγει το σπίτι του στην εκπομπή «RealtaLK» αποκλειστικά στο Novalifε!

Ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου ανοίγει το σπίτι του στην εκπομπή «RealtaLK» αποκλειστικά στο Novalifε!

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 22.30 ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ανοίγει το σπίτι του, για πρώτη φορά τηλεοπτικά, στην Κατερίνα Λάσπα, στην εκπομπή «RealtaLK», αποκλειστικά στο Novalifε.

Ο Έλληνας συνθέτης, δίπλα από το πιάνο του, μιλά για τον έρωτα, την ευτυχία, την κατάθλιψη και τη φιλοδοξία… (https://youtu.be/qYt40PJrcvE)

Η Κατερίνα Λάσπα, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «RealtaLK» συναντά τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος αποκαλύπτει πληροφορίες για τα πέντε ογκώδη έργα του που θα παρουσιάσει σύντομα ενώ μιλά για τις τηλεοπτικές σειρές που τον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό, το star system, τον Αντώνη Ρέμο, την Πάολα. Παράλληλα σχολιάζει τα talent shows που κάνουν τους νέους να μοιάζουν «σαν πεταλούδες που κολλάνε στο φως και καίγονται» ενώ κάνει σαφή την αποστροφή του για το lifestyle της εποχής! Τέλος, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου περιγράφει τις στιγμές που έζησε με την οικογένεια Ωνάση καθώς επίσης μιλά για την μυοπάθεια Gravis (την «ασθένεια του Ωνάση») που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια.

Η Κατερίνα Λάσπα συναντά σε απροσδόκητα τετ α τετ πολυσυζητημένους άνδρες που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητοι. Άνδρες των οποίων η πορεία, το έργο και η στάση ζωής τους, τους έκανε να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σημαντικές προσωπικότητες που για πολλούς αποτελούν έμπνευση, σημείο αναφοράς, παράδειγμα προς μίμηση!

Η εκπομπή έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και NovaGO, ώστε οι συνδρομητές των καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο

· Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide

· Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata

· Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis

· Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο του καναλιού Novalifε. 

https://www.youtube.com/watch?v=qYt40PJrcvE

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter