Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει “iefimerida” και “protothema” για fake news (Photos)

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει “iefimerida” και “protothema” για fake news (Photos)

Ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγω για fake news, με στόχο τον ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε πριν από λίγο το κυβερνών κόμμα, με αφορμή τον τρόπο που παρουσιάστηκε από ορισμένα μέσα ενημέρωσης συνέντευξη του απερχόμενου προέδρου του EWG, Τόμας Βίζερ.

«Η σπέκουλα και τα fake news εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν τελειωμό. Τελευταίο κρούσμα η διαστρέβλωση των δηλώσεων του απερχόμενου προέδρου του Euro Working Group Τόμας Βίζερ, ο οποίος μιλώντας για την πορεία του ελληνικού προγράμματος, σημείωσε πως “η κατάσταση βελτιώθηκε σαφώς τον τελευταίο χρόνο”» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συμπληρώνει δε, πως οι ιστοσελίδες “iefimerida” και “protothema” (φωτογραφίες κάτω) ισχυρίστηκαν πως ο Τόμας Βίζερ δήλωσε ότι «καμία ελληνική κυβέρνηση δεν αγκάλιασε τα μνημόνια εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ!», για να καταλήξει πως «η εμπάθεια ορισμένων εναντίον της κυβέρνησης τους οδηγεί σε αθλιότητες, οι οποίες εν τέλει πλήττουν την ίδια τη δημοσιογραφία».

Σημειώνεται πως σχετικό σχόλιο είχε κάνει και μέσω Twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter