Ο τελικός Κυπέλλου Βελγίου Γκενκ – Σταντάρ Λιέγης με άρωμα Ελλάδας αποκλειστικά στη Nova!

Ο τελικός Κυπέλλου Βελγίου Γκενκ – Σταντάρ Λιέγης με άρωμα Ελλάδας αποκλειστικά στη Nova!

Η πρώτη «κούπα» στο Βέλγιο κρίνεται στο γήπεδο των καναλιών Novasports! 

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 21:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports2HD τον τελικό Κυπέλλου Βελγίου ανάμεσα στην Γκενκ και στη Σταντάρ Λιέγης που θα διεξαχθεί στο «King Baudouin Stadium» των Βρυξελλών. Στην περιγραφή της αναμέτρησης θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης.

Οι δύο φιναλίστ θα αναμετρηθούν για το τρόπαιο που θα τους οδηγήσει απευθείας στους ομίλους του UEFA Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. O τελικός που θα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχει έντονο άρωμα Ελλάδας αφού στην Γκενκ αγωνίζεται ο Έλληνας διεθνής επιθετικός Νίκος Καρέλης ενώ στη Σταντάρ Λιέγης παίζει ο Έλληνας διεθνής αμυντικός Γιώργος Κουτρουμπής αλλά και οι γνώριμοι από το ελληνικό πρωτάθλημα Κώστας Λαϊφης, Μεχντί Καρσελά, Γκόικο Τσίμιροτ και Πολ-Ζοσε Εμποκού. Προπονητής στην ομάδα της Λιέγης είναι o Πορτογάλος Ρικάρντο Σα Πίντο, γνωστός από την θητεία του στο πάγκο του ΟΦΗ και του Ατρόμητου.

Η Σταντάρ Λιέγης έχει κατακτήσει επτά φορές το Κύπελλο στο Βέλγιο ενώ η Γκενκ όποτε συμμετέχει σε τελικό κατακτά και το τρόπαιο, καθώς έχει τέσσερις επικρατήσεις σε ισάριθμες παρουσίες

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter