Ο Τέρι Γκίλιαμ μιλά αποκλειστικά στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο Τέρι Γκίλιαμ μιλά αποκλειστικά στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο σκηνοθέτης Τέρι Γκιλιαμ σε αποκλειστική συνέντευξη του στον Κωνσταντίνο Καϊμάκη αναφέρεται στις δοκιμασίες που πέρασε τα τελευταία 25 χρόνια μέχρι να καταφέρει να ολοκληρώσει το φιλμ της ζωής του «Ο άνθρωπος που σκότωσε τον Δον Κιχώτη».

-Ο Τάσος Νούσιας φοράει το κουστούμι του αλαζόνα βασιλιά Ριχάρδου του Β’ και μιλάει στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για τη μεταφορά του περίφημου σαιξπηρικού έργου που ανεβάζει στο θέατρο Άλφα Ιδέα η Μάρλεν Καμίνσκι.

-Ο σκηνοθέτης Νίκος Θεοδοσίου γράφει για ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στο τελευταίο Φεστιβάλ Βενετίας και αφορούσε την ταινία του Πίτερ Μέντακ «Ghost in the noonday sun» με πρωταγωνιστή τον Πίτερ Σέλερς και σχετιζόταν με το χουντικό πραξικόπημα στην Κύπρο και την εισβολή στο νησί της Τουρκίας το 1974.

-Αναδρομικό αφιέρωμα της Ταινιοθήκης της Ελλάδας στον Πιερ Πάολο Παζολίνι με προβολή σχεδόν όλων των φιλμ του σπουδαίου σκηνοθέτη καθώς και μια σειρά συμπληρωματικών εκδηλώσεων γύρω από το έργο του.

-Ο σεφ Γιώργος Σαμοΐλης μιλάει στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για το εστιατόριο που εργάζεται στη Σίφνο και τα ταξίδια του στη Βραζιλία.

-Για τη στήλη «Summer stories» (επιμένουμε καλοκαιρινά…) η πολιτικός μηχανικός Αθηνά Μιχαηλίδου γράφει για εκείνο το καλοκαίρι που αποφάσισε με την κοριτσοπαρέα να πάνε στο Κουφονήσι των μικρών Κυκλάδων. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter