Ο θρίαμβος ήρθε από αέρος για την ΑΕΚ, 3-0 την ΑΕΛ

Ο θρίαμβος ήρθε από αέρος για την ΑΕΚ, 3-0 την ΑΕΛ

Η ΑΕΚ νίκησε καθαρά και δίκαια την ΑΕΛ με 3-0 στο ΟΑΚΑ με ισάριθμες κεφαλιές (!) και συνεχίζει να ελπίζει για μια θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, καθώς έπιασε στην 5η θέση της βαθμολογίας την Ξάνθη.

Ο «δικέφαλος» μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι προκειμένου να καθαρίσει γρήγορα το τρίποντο της νίκης, όμως βρήκε μπροστά του έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα, τον Ξενοδόχοφ της ΑΕΛ που έπαινε τα άπιαστα. Στο ίδιο διάστημα, η Λάρισα κλείστηκε πίσω και προσπαθούσε στις σποραδικές αντεπιθέσεις της στο πρώτο μέρος να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους…

Η Ενωση βρήκε πάντως την ευκαιρία στο 24’ να νικήσει τον Ξενοδόχοφ με άπιαστη κεφαλιά του Πέκχαρτ, ο οποίος σηκώθηκε ανενόχλητος στη σέντρα του Βάργκας κι άνοιξε το σκορ (1-0). Ηταν το 6ο γκολ του Τσέχου σέντερ φορ στο πρωτάθλημα και το 9ο σε όλες τις διοργανώσεις…

Στο β’ μέρος το παιχνίδι έγινε αρκετά σκληρό με τραυματισμούς και αλλαγές που χάλασαν τον ρυθμό του αγώνα. Η ΑΕΚ έπαιζε με το χρόνο και η ΑΕΛ αναθάρρησε βγήκε μπροστά για την ισοφάριση αλλά ο Ανέστης έσωσε την Ενωση στο 72’ σε βολίδα του Αβραάμ.

Τελικά στο 81’ κι ενώ η ΑΕΚ έβγαινε μπροστά με επικίνδυνες αντεπιθέσεις σε κόρνερ του Χριστοδουλόπουλου ο Τσικρίνσκι που επέστρεψε στη δράση μετά από 4 μήνες λόγω τραυματισμού με κεφαλιά έγραψε το 2-0 κι έδιωξε το άγχος από τους γηπεδούχους.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ούγκο Αλμέιδα με νέα κεφαλιά στο 92’ μετά από σέντρα του Αϊντάρεβιτς…

Διαιτητής ο Κουτσιαύτης

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης (50’ Τσικρίνσκι), Κολοβέτσιος , Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Βάργκας (62΄Αϊντάρεβιτς), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ (70’ Αλμέιδα)

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ (56’ Θεοδωρόπουλος), Ρέντζας, Φατιόν, Φάρκας, Αβραάμ, Μασαλέσα, Γκουλουζάντε (46’ Κόντορ), Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Βαρέλα, Ικάουνιεκς (73’ Ρέγες)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter