Ο τραγουδιστής των Linkin Park αυτοκτόνησε τη μέρα γενεθλίων του Κρις Κορνέλ

Ο τραγουδιστής των Linkin Park αυτοκτόνησε τη μέρα γενεθλίων του Κρις Κορνέλ

Ο Τσέστερ Μπένινγκτον, ο τραγουδιστής της nu metal μπάντας, Linkin Park με τις πλατινένιες πωλήσεις έθεσε χθες τέρμα στη ζωή του, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες σε ηλικία 41 ετών.

Ο Μπράιαν Ελίας, επικεφαλής επιχειρήσεων της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε τον θάνατο του Τσέστερ Μπένινγκτον στην κατοικία του, στο προάστιο Πάλος Βέρδες και δήλωσε ότι ερευνάται η πιθανότητα αυτοκτονίας.

Ο Μπένινγκτον βρέθηκε κρεμασμένος στις 20 Ιουλίου, την ημέρα που ο τραγουδιστής των Soundgarden και Audioslave, Κρις Κορνέλ, με τον οποίο συνδεόταν με στενή φιλία θα γινόταν 53 ετών. Ο Κρις Κορνέλ αυτοκτόνησε με τον ίδιο τρόπο τον περασμένο Μάιο. Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν πρόκειται για σύμπτωση.

Οι δύο ροκ σταρ συνδέονταν με στενή φιλία και αντιμετώπιζαν παρόμοια προβλήματα. Ο Μπένινγκτον πάλευε με την κατάθλιψη, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Το γράμμα του Τσέστερ Μπένινγκτον στον μέντορα του, λίγες ημέρες μετά την αυτοκτονία του τραγουδιστή των Soundgarden

Η χαρακτηριστική και διαπεραστική φωνή του Τσέστερ Μπένινγκτον των Linkin Park σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά που μεγάλωσε μαζί του.

Μουσικοί και ηθοποιοί με μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θρηνούν για τον θάνατο του Μπένινγκτον, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στους συγγενείς και τους φίλους του και διαδίδουν μηνύματα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter