O Τραμπ αποκάλεσε την Στόρμι Ντάνιελς «αλογομούρα»

O Τραμπ αποκάλεσε την Στόρμι Ντάνιελς «αλογομούρα»

Η απόφαση του δικαστηρίου να απορρίψει την αγωγή της πορνοσταρ Στόρμι Ντάνιελς εναντίον του Ντόνλαντ Τραμπ, έκανε τον Αμερικανό πρόεδρο να εξαπολύσει επίθεση εναντίον της χαρακτηρίζοντας την «Αλογομούρα».

Συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν κρατήθηκε και έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter.

«Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο απέρριψε την αγωγή της Στόρμι Ντάνιελς κατά Τραμπ (επικαλούμενος επικεφαλίδα του Fox News). Υπέροχα, τώρα μπορώ να κυνηγήσω την Αλογομούρα και τον τριτοτέταρτο δικηγόρο της στη Μεγάλη Πολιτεία του Τέξας. Θα επιβεβαιώσει το γράμμα που αυτή υπέγραψε! Δεν ξέρει τίποτα για μένα, είναι μια απάτη!»

_x000D_
_x000D_

Λίγα μόλις λεπτά αργότερα, ήρθε η απάντηση του δικηγόρου της Στόρμι, Μάικλ Αβενάτι απαντώντας με ένα οργισμένο tweet:

«Είσαι ένας αηδιαστικός μισογύνης και η ντροπή των Ηνωμένων Πολιτειών. Έλα (σ.σ. κυνήγησέ με) με ότι έχεις, διότι πρόκειται να δείξουμε στον κόσμο πόσο ανήθικος και ψεύτης είσαι. Με πόσες άλλες γυναίκες απάτησες τη γυναίκα σου ενώ είχες μωρό στο σπίτι;»

_x000D_
_x000D_

Νωρίτερα σήμερα ο ομοσπονδιακός δικαστής του Λος Άντζελες προχώρησε στην απόρριψη της αγωγής που κατέθεσε η Στόρμι Ντάνιελς κατά του Ντόναλντ Τραμπ. Η ηθοποιός ερωτικών ταινιών είχε αναφέρει πως ο Αμερικανός Πρόεδρος την δυσφήμισε όταν σε ομιλία του είχε δηλώσει πως η Ντάνιελς ψεύδεται και πως σε καμία περίπτωση δεν απειλήθηκε για να κρατήσει μυστική τη φερόμενη σχέση τους

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter