Ο Τραμπ έδωσε χάρη σε κρατούμενη – Το είχε ζητήσει η Κιμ Καρντάσιαν

Ο Τραμπ έδωσε χάρη σε κρατούμενη – Το είχε ζητήσει η Κιμ Καρντάσιαν

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έδωσε χάρη στην 63χρονη γυναίκα την αποφυλάκιση της οποίας είχε ζητήσει η τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, η οποία μάλιστα είχε επισκεφθεί την προηγούμενη εβδομάδα τον Λευκό Οίκο για τον σκοπό αυτό.

Η Άλις Μαρί Τζόνσον αποφυλακίστηκε χθες Τετάρτη το απόγευμα από τη φυλακή της Αλαμπάμα όπου κρατούνταν εδώ και 22 χρόνια.

Η 63χρονη πλέον Τζόνσον είχε καταδικαστεί το 1996 σε ισόβια κάθειρξη για αδικήματα που δεν περιείχαν βία και είχαν σχέση με ναρκωτικά–κατοχή κοκαΐνης και ξέπλυμα χρήματος.

Τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν εικόνες που έδειχναν τη Τζόνσον να τρέχει και να πέφτει στην αγκαλιά των συγγενών της, οι οποίοι την περίμεναν κρατώντας λουλούδια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, η Τζόνσον ήταν υπόδειγμα κρατούμενου και εργάστηκε σκληρά για να επανενταχθεί στην κοινωνία.

Η Τζόνσον, που πλέον έχει γίνει προγιαγιά, «εξέτισε ποινή κάθειρξης 22 ετών σε ομοσπονδιακή φυλακή για ένα αδίκημα που διέπραξε, αν και είχε λευκό ποινικό μητρώο», πρόσθετε η ανακοίνωση.

(ΑΠΕ ΜΠΕ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter