Ο Τσιτσιπάς με Ντε Μίνορ στο Β΄ γύρο του Τόκιο

Ο Τσιτσιπάς με Ντε Μίνορ στο Β΄ γύρο του Τόκιο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στο Β’ γύρο του τουρνουά στο Τόκιο.

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, Νο 15 στον κόσμο, νίκησε με 6-1, 6-3 τον 25χρονο Ιάπωνα Τάρο Ντανιέλ, Νο 72 στην παγκόσμια κατάταξη. Στην επόμενη φάση ο Τσιτσιπάς, ο οποίος είναι το Νο 5 του ταμπλό, θ’ αντιμετωπίσει τον 19χρονο Αυστραλό, Αλεξ Ντε Μίνορ (Νο 38), ο οποίος απέκλεισε τον 33χρονο Γάλλο, Ζιλ Ζιμόν (Νο 29). Ο νικητής της αναμέτρησης θα παίξει στα προημιτελικά με τον Ιάπωνα, Κέι Νισικόρι, που απέκλεισε με 6-3, 7-5 τον Γάλλο, Μπενουά Περ.

Ήττα για τον Κοκκινάκη

Με το «καλημέρα» αποκλείστηκε ο Θανάσης Κοκκινάκης στο διεθνές τουρνουά τένις, που φιλοξενείται στο Μοντερέι του Μεξικού, το «Abierto GNP Seguros». Ο νεαρός ομογενής από την Αυστραλία, ηττήθηκε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από τον Ισπανό, Νταβίντ Φερέρ, με 6-1 και 6-3, μόλις σε 63 λεπτά.

Νίκη για τον Κύργιο στο Τόκιο

Ο Νικ Κύργιος χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γιοσιχίτο Νισιόκα στο Τόκιο και να προκριθεί στα προημιτελικά του τουρνουά στην Ιαπωνία. Ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός πρωταθλητής επιβλήθηκε του Ιάπωνα αντιπάλου του με 7-5 και 7-6 (7/3), μετά από δυνατή μονομαχία, που παρακολούθησαν επτά χιλιάδες θεατές στην πρωτεύουσα της ασιατικής χώρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter