O Τζεφ Γκόλντμπλουμ και πάλι πρωταγωνιστής στο «Jurassic World 2»

O Τζεφ Γκόλντμπλουμ και πάλι πρωταγωνιστής στο «Jurassic World 2»

Ο Αμερικανός ηθοποιός, Τζεφ Γκόλντμπλουμ θα υποδυθεί για ακόμη μία φορά τον Δρ Ίαν Μάλκολμ, στο σίκουελ της ταινίας επιστημονικής φαντασίας και περιπέτειας «Jurassic World». Ο 64χρονος ηθοποιός για τρίτη φορά στην καριέρα του θα είναι ο μαθηματικός Ίαν Μάλκολμ μετά την εμφάνισή του το 1997 στην ταινία «Ο Χαμένος Κόσμος: Jurassic Park».

Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter» o Γκόλντμπλουμ θα εμφανιστεί μαζί με τον Κρις Πατ και την Μπράις Ντάλας Χάουαρντ στη νέα ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα.

Ο Ισπανός κινηματογραφιστής ήταν πίσω από την ταινία φαντασίας του 2016 «A Monster Calls» και την ταινία καταστροφής του 2012 «The Impossible».

Ο Κόλιν Τρέβοροου που σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία «Jurassic World» έγραψε το σενάριο για το σίκουελ μαζί με τον Ντέρεκ Κόνολι. Η ταινία «Jurassic World» (2015) με κέρδη 1,67 δισ. δολ. είναι η τέταρτη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία στην ιστορία. Ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ είχε δηλώσει ότι δεν του είχε προταθεί να εμφανιστεί στην πρώτη ταινία.

Η ταινία «Jurassic World 2» θα είναι το σίκουελ της ταινίας «Jurassic World» και το πέμπτο μέρος της σειράς ταινιών «Jurassic Park».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter