Ο Τζιμ Κάρεϊ κατηγορείται για την αυτοκτονία της συντρόφου του

Ο Τζιμ Κάρεϊ κατηγορείται για την αυτοκτονία της συντρόφου του

Κατηγορούμενος για τον θάνατο της συντρόφου του, Κατ Γουάιτ, ο Τζιμ Κάρεϊ παραπέμπεται σε δίκη, αφού το δικαστήριο απέρριψε  τις δύο μηνυτήριες αναφορές εναντίον του ηθοποιού για φόνο εξ’ αμελείας.

Η Κατ Γουάιτ (Cathriona White)  βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες τον Σεπτέμβριο του 2015. Σύμφωνα με την νεκροψία, η 30χρονη πέθανε από υπερβολική δόση των φαρμάκων Ambien, Propranolol και Percocet, με τον ιατροδικαστή να χαρακτηρίζει τελικά τον θάνατό της αυτοκτονία. Στο κινητό της βρέθηκε μία 3λεπτη κλήση με τον ηθοποιό, πριν διαπράξει την αυτοκτονία. Τα χάπια που βρήκε η αστυνομίαι ήταν όλα γραμμένα στο όνομα-ψευδώνυμο του Κάρεϊ.

Η μητέρα της και ο -επίσης ηθοποιός- πρώην σύζυγός της, κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Κάρεϊ, υποστηρίζοντας πως της προμήθευσε τα φάρμακα που χρησιμοποίησε για να αυτοκτονήσει. Και στις δύο αγωγές, οι ενάγοντες ισχυρίζονται πως ο δημοφιλής ηθοποιός ήταν αυτός που της έδωσε τα φάρμακα, περίπου 3 με 4 ημέρες πριν πεθάνει, παρόλο που ήξερε πολύ καλά ότι είχε τάσεις προς την κατάθλιψη και πως είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει στο παρελθόν.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες διευκρίνισε πως δεν σκοπεύει να βάλει στο αρχείο την υπόθεση, παρόλο που ο δικηγόρος του 55χρονου ηθοποιού το ζήτησε, χαρακτηρίζοντας τις αγωγές «επιθετικές και κακόβουλες». Η δίκη ορίστηκε τελικά για τις 26 Απριλίου 2018 και εκτιμάται πως διαρκέσει περίπου 20 ημέρες. Μιλώντας μετά την ακροαματική διαδικασία, ο δικηγόρος του ηθοποιού είπε: «Ο Τζιμ Κάρεϊ αγαπούσε την Κατ Γουάιτ βαθιά και προφανώς θα είναι μια ιδιαιτέρως οδυνηρή διαδικασία για τον ίδιο».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter