Ο Τζόνι Ντεπ πούλησε για 2,5 εκατ. δολ. ένα από τα πολυτελή ρετιρέ του (Video)

Ο Τζόνι Ντεπ πούλησε για 2,5 εκατ. δολ. ένα από τα πολυτελή ρετιρέ του  (Video)

Το πρώτο από τα πέντε εμβληματικά διαμερίσματα που ενώνονται μεταξύ τους, πούλησε ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ στο Eastern Columbia Lofts, ένα αξιοθέατο κτίριο Art Deco στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Μετά από ένα μήνα που το ακίνητο είχε εκτεθεί προς πώληση, βρέθηκε αγοραστής ο οποίος αποφάσισε να προσφέρει το ποσό των 2,545 εκατομμυρίων δολαρίων στον σταρ του Χόλιγουντ, όπως επιβεβαίωσε ο Nick Segal της Partners Trust στο Mansion Global.

Το εν λόγω ακίνητο είναι το μεγαλύτερο από τα πέντε επί μέρους διαμερίσματα του ηθοποιού που θέλει να “ξεφορτωθεί” και διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, τρία λουτρά, κουζίνα και μια ιδιωτική βεράντα με θέα στην πόλη. 

Το περιοδικό Wall Street Journal ανέφερε ότι ο ηθοποιός ζήτησε αρχικά μια σωρευτική τιμή 12,78 εκατομμυρίων δολαρίων και για τα πέντε ακίνητα – τα τρία εξ αυτών συνδέονται με πόρτες ενώ τα άλλα δύο τα χρησιμοποίησε αυτόνομα ως στούντιο τέχνης και ως ξενώνα- αλλά τελικά αποδείχτηκε πως πρόθυμα μπορεί να τα πουλήσει αυτοτελώς.

Τα συγκεκριμένα ακίνητα ο Τζόνι Ντεπ τα είχε αποκτήσει μεταξύ 2007 και 2008 καταβάλλοντας συνολικό τίμημα 7,2 εκατ. δολαρίων. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter