Ο Χατζηνικολάου προειδοποιεί τον Μητσοτάκη για τον Άδωνι: Η ρητορική θυμίζει ΛΑ.Ο.Σ.

Ο Χατζηνικολάου προειδοποιεί τον Μητσοτάκη για τον Άδωνι: Η ρητορική θυμίζει ΛΑ.Ο.Σ.

Σκληρή κριτική (με σαφή προειδοποίηση) στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τη στήριξη στις ακροδεξιές θέσεις και απόψεις του αντιπροέδρου του, Άδωνι Γεωργιάδη άσκησε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή του στο Real FM και με αφορμή τη διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα, απηύθυνε σαφή έκκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη  για την ακροδεξιά ρητορική, την οποία επιβάλλει ο Γεωργιάδης – χωρίς να τον κατονομάζει – και την οποία σχεδόν τυφλά πλέον ακολουθεί ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε πως η σκληρή δεξιά ρητορική που «θυμίζει ΛΑ.Ο.Σ.» «αλλοιώνει την εικόνα της ΝΔ προς τα έξω, τουλάχιστον αυτή την εικόνα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει ότι θέλει να εμφανίζει, την εικόνα ενός κεντροδεξιού κόμματος το οποίο απευθύνεται στο χώρο του κέντρου, χωρίς το χώρο του Κέντρου δεν μπορεί να γίνει κυβέρνηση η ΝΔ».

«Δεν έγινε ποτέ Κυβέρνηση η ΝΔ όταν η ατζέντα της ήταν σκληρή δεξιά έγινε πάντα κυβέρνηση όταν άνοιξε τις πόρτες της και διεύρυνε τα ιδεολογικά της σύνορα προς το Κέντρο. Θυμίζω τον Κ. Μητσοτάκη και τον Κ. Καραμανλή που έγιναν Πρωθυπουργοί με αυτοδυναμία διότι απευθύνθηκαν στο λεγόμενο μεσαίο χώρο… Και η υιοθέτηση μιας σκληρής ατζέντας που το 1ο θέμα θα είναι καθημερινώς η ασφάλεια και γενικώς η ‘στολή’, δεν είναι τόσο ελκυστική αυτή η ατζέντα για τους κεντρώους. Θέλει μια λογική ισορροπία.

Ναι υπάρχει θέμα ασφάλειας. Πρέπει να δούμε πράξεις απ’ την πλευρά της κυβέρνησης… Πρέπει ο τρόπος με τον οποίο κινείται η αντιπολίτευση να συνάδει με τη φυσιογνωμία που θέλει να προσδώσει στο κόμμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να μην επιτρέψει την μετατροπή της ΝΔ σε ΛΑΟΣ που φαίνεται ότι κάποιοι επιδιώκουν» κατέληξε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter