Θα ανοίξει το σκορ ο Εμπαπέ στον τελικό;

Θα ανοίξει το σκορ ο Εμπαπέ στον τελικό;

Το στοίχημα της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα για τον Κιλιάν Εμπαπέ ως σκόρερ του πρώτου γκολ στον μεγάλο τελικό Γαλλίας-Κροατίας

Η ώρα της στέψης έφτασε. Η Γαλλία και η Κροατία διεκδικούν το 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο, στον μεγάλο τελικό, που θα ξεκινήσει στις 18:00, στο «Λουζνίκι» της Μόσχας.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν είναι φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο, για δεύτερη φορά, μετά το 1998, στην τρίτη παρουσία της σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, τα τελευταία 20 χρόνια. Για να φτάσει στον σημερινό τελικό απέκλεισε, στα νοκ άουτ παιχνίδια, την Αργεντινή, την Ουρουγουάη και το Βέλγιο.

Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στον μεγάλο τελικό. Η μεγαλύτερη επιτυχία της ήταν το 1998 όταν έφτασε στον μικρό τελικό και πήρε την τρίτη θέση. Φιλοδοξεί να κάνει την έκπληξη και να μπει στο «κλειστό κλαμπ» των 8 ομάδων που έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το τρόπαιο. Στον δρόμο της προς τον τελικό, στα νοκ άουτ παιχνίδια, απέκλεισε τη Δανία, τη Ρωσία και την Αγγλία.

Από τους πρωταγωνιστές του σημερινού τελικού αναμένεται να είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ. Γεννημένος στις 20 Δεκεμβρίου 1998, ο επιθετικός της Γαλλίας, έχει κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σκόραρε δύο φορές, στη νίκη με 4-3 κατά της Αργεντινής, στη φάση των «16». Είναι πηγή κινδύνων για τις αντίπαλες εστίες και θα προσπαθήσει να σκοράρει και στον σημερινό τελικό. Θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ;

Η προσφορά της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ είναι για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ως σκόρερ του πρώτου γκολ στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανάμεσα στη Γαλλία και την Κροατία.

«Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι και «2-0 και Έληξε»

Δύο προκρίσεις στα πέναλτι, κόντρα στη Δανία και τη Ρωσία και μία στην παράταση, κατά της Αγγλίας, έχει πάρει η Κροατία για να καταφέρει να φτάσει στον τελικό. Το ενδεχόμενο να κριθεί στα πέναλτι και ο μεγάλος τελικός δεν πρέπει να αποκλειστεί. Το βέβαιο είναι ότι σε μία τέτοια περίπτωση, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα δεν θα έχουν αγωνία, λόγω της «Επιστροφής Στοιχήματος» στα πέναλτι.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι και όσοι ποντάρουν στην ομάδα που θα κατακτήσει το κύπελλο, θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω, αν η ομάδα τους ηττηθεί στα πέναλτι.

Στο μεγάλο παιχνίδι Γαλλίας-Κροατίας, προσφέρεται από το Πάμε Στοίχημα και το «2-0 και Έληξε». Οι παίκτες κερδίζουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.

Ειδικά στοιχήματα για τη «μέθοδο νίκης» και το «εύρος νίκης»

Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές έχουν συνολικά, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, για να ποντάρουν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πριν από την έναρξη και κατά της διάρκειά του.

Προσφέρεται πλήθος ειδικών στοιχημάτων, μεταξύ άλλων, για τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των goal kick, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τη μέθοδο νίκης (κανονική διάρκεια, παράταση, πέναλτι), το εύρος νίκης (με ακριβώς 1 γκολ, με 2, με 3 ή περισσότερα), τα σκορ πολλαπλών επιλογών, την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter