Θα ανοίξει το σκορ ο Ρονάλντο κόντρα στο Μαρόκο;

Θα ανοίξει το σκορ ο Ρονάλντο κόντρα στο Μαρόκο;

Το στοίχημα της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως σκόρερ του πρώτου γκολ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε και τα τρία γκολ της Πορτογαλίας στο πρώτο παιχνίδι της, στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την Ισπανία. Άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 4’, έδωσε ξανά το προβάδισμα με 2-1 στην Πορτογαλία στο 44’ και διαμόρφωσε το τελικό 3-3 με φάουλ στο 88’. Θα καταφέρει να πετύχει το πρώτο γκολ και στο σημερινό παιχνίδι με το Μαρόκο;

Το στοίχημα της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα είναι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ως σκόρερ του πρώτου γκολ στον αγώνα της Πορτογαλίας με το Μαρόκο, ο οποίος θα διεξαχθεί, στις 15:00, στη Μόσχα.

Το άλλο παιχνίδι του δεύτερου ομίλου, ανάμεσα στο Ιράν και την Ισπανία, θα ξεκινήσει στις 21:00, στο Καζάν. Την πρώτη τους νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο θέλουν να πετύχουν σήμερα τα δύο φαβορί του ομίλου, η Ισπανία και η Πορτογαλία. Ελπίδες πρόκρισης απέκτησε το Ιράν, μετά τη νίκη με 1-0, κόντρα στο Μαρόκο, με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις.

Στον πρώτο όμιλο, η Ουρουγουάη, μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Αιγύπτου, θα εξασφαλίσει την πρόκριση, αν κερδίσει σήμερα, στις 18:00, στο Ροστόφ και τη Σαουδική Αραβία, η οποία γνώρισε τη συντριβή με 5-0, στην πρεμιέρα, από τη Ρωσία.

Ποια ομάδα θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ

Περισσότερες από 200 επιλογές συνολικά, έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, για να ποντάρουν στα τρία σημερινά παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους.

Προσφέρονται ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, των goal kick, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, την ομάδα στην οποία θα καταλογιστούν τα περισσότερα οφσάιντ, την ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το αν θα συμβεί πρώτο, το πλάγιο άουτ, το ελεύθερο χτύπημα (φάουλ, πέναλτι, οφσάιντ), το goal kick, το κόρνερ ή το γκολ.

«Επιστροφή Στοιχήματος» και «2-0 και Έληξε» από τον ΟΠΑΠ

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, με την «Επιστροφή Στοιχήματος» και το «2-0 και Έληξε», έχουν δύο επιπλέον λόγους, για να ποντάρουν στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με την «Επιστροφή Στοιχήματος», αν ένας αγώνας, της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λήξει ισόπαλος με 0-0, επιστρέφεται το ποντάρισμα, σε όσους έχουν ποντάρει στο ακριβές σκορ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ του αγώνα και τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος.

Με το «2-0 και Έληξε» οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter