Θα αποτεφρωθεί στο εξωτερικό η σορός της Νανάς Καραγιάννη – Το μήνυμα της μητέρας της

Θα αποτεφρωθεί στο εξωτερικό η σορός της Νανάς Καραγιάννη – Το μήνυμα της μητέρας της

Η οικογένεια της Νανάς Καραγιάννη θα υλοποιήσει την τελευταία της επιθυμία και θα μεταφέρει τη σορό της στο εξωτερικό για αποτέφρωση, σύμφωνα με τη μητέρα της, Αρετή Καβαδία .

Η μητέρα της θέλησε να ευχαριστήσει όσους συμπαραστέκονται στη θλίψη της οικογένειας, γράφοντας στο Facebook: «Εμείς, η οικογένεια της Νανάς Καραγιάννη, ευχαριστούμε όλους τους φίλους και συγγενείς μας για την στήριξη τους σ αυτήν την τραγική για μας κατάσταση.

Σ εκείνους που γράφουν ανοησίες στηριζόμενοι σε φαιδρές πληροφορίες θα τους ευχηθούμε να μην έχουν πότε αντίστοιχα θέματα στην ζωή τους.»

Το μήνυμα της μητέρας μετέφερε στο Facebook η φίλη της Νανάς Καραγιάννη, δημοσιογράφος Αφροδίτη Υψηλάντη.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1376772045692428&id=100000789377802&pnref=story

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1376739765695656&id=100000789377802&pnref=story

Η σορός της Νανάς θα ταξιδέψει στο εξωτερικό για να αποτεφρωθεί. Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της, όπως μου είπε πριν λίγο η μητέρα της. !

Posted by Αφροδίτη Υψηλάντη Μιχελιδάκη on Mittwoch, 28. Juni 2017

Στο μεταξύ, σε παθολογικά αίτια, λόγω της κατάρρευσης των οργάνων της, που προκάλεσε η νευρική ανορεξία, αποδίδει, σε πρώτη φάση, η ιατροδικαστής τον θάνατο της Νανάς Καραγιάννη.

Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα κληθούν να καθορίσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι η Νανά Καραγιάννη είχε νοσηλευθεί επανειλημμένως λόγω της νευρικής ανορεξίας, η οποία είχε προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στον οργανισμό της και τελικά την οδήγησε στο θάνατο…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter