Θάβουν ζωντανά εκατομμύρια κοτοπουλάκια για να κάνουν οικονομικό πόλεμο στον Μαδούρο (Σκληρό Video)

Θάβουν ζωντανά εκατομμύρια κοτοπουλάκια για να κάνουν οικονομικό πόλεμο στον Μαδούρο (Σκληρό Video)

Σε ένα απίστευτο έγκλημα προβαίνει μεγάλη εταιρεία τροφίμων στη Βενεζουέλα, στο πλαίσιο του «πολέμου» της αντιπολίτευσης και μερίδας επιχειρηματιών στην κυβέρνηση Μαδούρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του κουβανέζικου Telesur, η επιχείρηση προσπαθεί να δημιουργήσει τεχνητή έλλειψη αυγών και κοτόπουλου στη Βενεζουέλα και για να πετύχει τον στόχο της δεν διστάζει να θάψει ζωντανά εκατομμύρια κοτοπουλάκια σε μαζικού τάφους.

Σύμφωνα με το Telesur, η εταιρεία Protinal Proagro, που έχει λάβει εκατομμύρια δολάρια ως κρατικές επιδοτήσεις για να επενδύσει στην παραγωγή, διεξάγει με αυτόν τον τρόπο οικονομικό πόλεμο ενάντια στην κυβέρνηση Μαδούρο, που στην ουσία στρέφεται ενάντια στον λαό της Βενεζουέλας.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Carlos Primicias, μόλις τα κοτοπουλάκια βγουν από το αυγό τους δεν οδηγούνται σε εκτροφεία αλλά αντιθέτως θάβονται ζωντανά σε μαζικούς τάφους, ώστε να δημιουργείται τεχνητή έλλειψη και να ανεβαίνουν οι τιμές.

Το βράδυ του Σαββάτου ενημερωτική εκπομπή της τηλεόρασης της Βενεζουέλας αποκάλυψε ότι μέσα στο 2017 η εταιρεία έχει θάψει περισσότερα από 100 εκατομμύρια κοτοπουλάκια, χωρίς έως τώρα να έχει ασκηθεί σε βάρος της ποινική δίωξη. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter