Θάνατος Ειρήνης Λαγούδη: Οι τοξικολογικές μίλησαν!

Θάνατος Ειρήνης Λαγούδη: Οι τοξικολογικές μίλησαν!

Ενάμιση μήνα περίπου μετά το θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα λοιπόν, με τα αποτελέσματα στο σώμα της 44χρονης μητέρας εντοπίστηκαν ουσίες (ανθρακυλαιμοσφαιρίνη) που δικαιολογούνται από την εισπνοή του καπνού από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητο, αλλά και αυξημένη ποσότητα αλκοόλ.

Οι αστυνομικοί αναμένουν τώρα και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να καταλήξουν στο «πώς» και «γιατί» οδηγήθηκε στον θάνατο η γυναίκα.

“Σκηνοθετημένη αυτοχειρία”

Την ίδια ώρα ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανός Γκουρμπάτσης, μιλώντας στο Star για τον θάνατο της 44χρονης έκανε λόγο «για μια άκρως σκηνοθετημένη αυτοχειρία».

«Πρόκειται για μια άκρως σκηνοθετημένη από το άτομο που προκάλεσε τη φωτιά αυτοχειρία που παραπέμπει σε δόλια ενέργεια» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Φαίνεται ότι η φωτιά μπήκε από άτομο που γνώριζε πολύ καλά τον μηχανισμό καύσης. Ο άνθρωπος έβαλε τη φωτιά και δεν πρόκειται για την Ειρήνη έτσι; Όταν πας να αυτοκτονήσεις η λογική δε λέει ότι οργανώνεσαι, κατεβάζεις ανεβάζεις τζάμια παίρνεις κάποια μέτρα».

«Έπρεπε να κάνουν αυτοψία στον τόπο που βρέθηκε και το πτώμα και το αυτοκίνητο. Αυτό είναι έγκλημα σε επίπεδο απόδειξης πάντα».

Ο τεχνικός σύμβουλος που έχει διοριστεί από την οικογένεια, Αναστάσιος Δέδες, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε ότι ο ίδιος όταν έκανε την αυτοψία στο αυτοκίνητο της 44χρονης μητέρας δεν βρήκε ούτε το μπιτόνι που φέρεται να περιείχε το καύσιμο με το οποίο μπήκε η φωτιά στο αυτοκίνητο, ούτε και το πώμα, που σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε στο πίσω δεξιά μέρος της εταζέρας.

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι η ποσότητα πετρελαίου, η οποιουδήποτε άλλου υλικού καυσίμου υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητο δεν ήταν της τάξεως των 20 λίτρων, αλλά πάρα πολύ μικρότερη», είπε και πρόσθεσε «επειδή το πετρέλαιο είναι ένα καύσιμο το οποίο αφενός μεν δεν έχει την ταχύτητα εξάτμισης που έχει η βενζίνη μπορούμε κάλλιστα να βρούμε πόσο καύσιμο εντέλει χρησιμοποιήθηκε για να μπει η φωτιά».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter