Θεία Δώρας Ζέμπερη: Χρηματιστήριο και χρέη ο πατέρας, δάνεια για να τον σώσει η κόρη

Θεία Δώρας Ζέμπερη: Χρηματιστήριο και χρέη ο πατέρας, δάνεια για να τον σώσει η κόρη

Άλλο ένα συγγενικό πρόσωπο της άτυχης Δώρας Ζέμπερη μπήκε στο «χορό των δηλώσεων» σε μια προσπάθεια να δοθεί μια λογική εξήγηση στο τραγικό γεγονός της άγριας δολοφονίας της εφοριακού. Να θυμίσουμε ότι και ο πατέρας αποκάλυψε πως πέρασε από τον τόπο του εγκλήματος. 

Αυτή τη φορά πρόκειται για τη θεία της, η οποία σε συνέντευξή της έφερε στο προσκήνιο ένα νέο σενάριο για το ποιος μπορεί να είναι ο ένοχος. Όπως δήλωσε η αδελφή του πατέρα της, όταν έμαθε για τη δολοφονία της ανιψιάς της σκέφτηκε ότι πίσω από το στυγερό έγκλημα κρύβεται κάποιος από το περιβάλλον του Κώστα Ζέμπερη.

«Το μυαλό μου την πρώτη φορά, και τρελάθηκα, πήγε ότι μπορεί να καθάρισαν το παιδί από την πλευρά του αδελφού μου που χρωστά σε όλο τον κόσμο. Και ότι μπορεί να το έκανε κάποιος για εκδίκηση» δήλωσε η θεία της 32χρονης, και συμπλήρωσε: «Την Θεοδώρα, που ήταν η πιο μεγάλη την εκβίαζε ψυχολογικά να του κάνει αυτό που ήθελε αυτός. Τα δάνεια… το παιδί του το χρέωνε, χωρίς να το σκέφτεται. Είχε δανειστεί από όλο τον κόσμο λεφτά και είχε παίξει χρηματιστήριο για να γίνει πλούσιος. Και τα έχασε όλα. Ολος ο κόσμος αυτός μετά, τον κυνηγάει».

Αποκάλυψε, επίσης, ότι για τα χρέη του πατέρα κυνηγούσαν και την οικογένεια και πως πήγαιναν στο σπίτι και ενοχλούσαν τα παιδιά του. Μάλιστα αποκάλυψε ότι η 32χρονη έφτασε στο σημείο να παίρνει ακόμα και δάνεια για τον πατέρα της. «Το τελευταίο δάνειο που πήρε η ανιψιά της ήταν ύψους 20.000 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter