Θέλει ανανέωση για δύο χρόνια ο Ίμπρα!

Θέλει ανανέωση για δύο χρόνια ο Ίμπρα!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει διαμηνύσει στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως θέλει νέο διετές συμβόλαιο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει κρύψει, από το Νοέμβριο κιόλας, ότι πρόκειται να ασκήσει πίεση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να επεκτείνει για ένα ακόμα χρόνο το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο 35χρονος Σουηδός επιθετικός έχει κάνει τους επικριτές του να σωπάσουν, με το ρυθμό και την ένταση του παιχνιδιού του, σημειώνοντας 26 γκολ, από τότε που μετακόμισε στο «Ολντ Τράφορντ» από την Παρί Σεν Ζερμέν με ελεύθερη μεταγραφή τον περασμένο Ιούλιο.

Ο ίδιος, πάντως, ο Σουηδός σούπερ σταρ αναμένεται να ζητήσει νέα συμφωνία με τη Γιουνάιτεντ, που θα ανανεώνει το συμβόλαιο του για δύο ακόμη χρόνια. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, «Mirror», ο «Ιμπρα» έχει διαμηνύσει στη διοίκηση του συλλόγου πως θέλει νέο διετές συμβόλαιο. Στην τρέχουσα συμφωνία έχει τη δυνατότητα να ανανεώσει για ακόμη έναν χρόνο, κερδίζοντας 300.000 λίρες την εβδομάδα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter