«Θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ ο Καλάθης»

«Θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ ο Καλάθης»

Τιτίβισμα-βόμβα σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Νικ Καλάθη πραγματοποίησε ο Αντριέν Βοϊνιαρόφσκι.

Ο εκ των εγκυρότερων ρεπόρτερ στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και δημοσιογράφος του ESPN αναφέρει σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του, πως ο Έλληνας γκαρντ επιθυμεί να αγωνιστεί και πάλι στο ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ τονίζεται πως ο Καλάθης προσέλαβε ως εκπρόσωπό του τον Τζέιμς Ντανλίβι, καθώς προσδοκά να επιστρέψει στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ από το ερχόμενο καλοκαίρι ως free agent.

Ο 29χρονος αγωνίστηκε με την φανέλα των Μέμφις Γκρίζλις τη διετία 2013-15, αποφασίζοντας στη συνέχεια να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο το συμβόλαιό του με το τριφύλλι εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που δίνει το δικαίωμα στον ομογενή γκαρντ να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του.

Το σίγουρο είναι πως οι πράσινοι επιθυμούν διακαώς να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Καλάθη, με τις συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας τους να έχουν ήδη ξεκινήσει από το περσινό καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται πως ο Καλάθης σε προ ημερών δηλώσεις του μετά το τέλος της σειράς με την Ρεάλ Μαδρίτης αναφορικά με τον μέλλον του είχε δηλώσει, πως το επόμενο διάστημα θα έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου όπου και θα συζητηθεί η πιθανή επέκταση της συνεργασίας τους.

Πηγή: sport-fm.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter