Θεοδωράκης: Κάποιοι ενοχλούνταν από τις διαφορετικές απόψεις στο ΚΙΝΑΛ

Θεοδωράκης: Κάποιοι ενοχλούνταν από τις διαφορετικές απόψεις στο ΚΙΝΑΛ

Κάποιοι θεωρούσαν ότι οι διαφορετικές απόψεις ήταν εμπόδιο στο Κίνημα Αλλαγής, εμείς θεωρούσαμε ότι ήταν πλούτος. Εφόσον κάποιοι δεν το ανέχονταν αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε πως θα συνεχίσει να λέει την άποψή του, με το κόστος που αυτό μπορεί να έχει στην ελληνική πολιτική σκηνή, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Ο Στ. Θεοδωράκης τόνισε πως η συμφωνία για την ΠΓΔΜ δεν είναι η καλύτερη συμφωνία αλλά είναι μια αναγκαία συμφωνία. «Θα αποφασίσουμε με αίσθημα ευθύνης για λύση του προβλήματος. Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό το θέμα θα το λύσει η τρέχουσα Βουλή. Tώρα πρέπει να έχουμε ένα πιο προσεκτικό βλέμμα στα ανατολικά μας σύνορα. Από τον Έβρο έως την Κύπρο»

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε με τον επίτροπο Π.Μοσκοβισί στον οποίο ανέφερε πως τα πλεονάσματα που έθεσαν είναι πολύ μεγάλα. «Κατάλαβα ότι κι αυτοί το αντιλαμβάνονται και ίσως μια νέα δυναμική κυβέρνηση να μπορέσει να εξασφαλίσει μικρότερα πλεονάσματα« τόνισε.

Ο κ. Τσίπρας θέλει να γίνουν εκλογές τον Μάιο ή τον Σεπτέμβριο του 2019 ανέφερε και διευκρίνισε πως στο Ποτάμι δεν θέλουν εκλογές με απλή αναλογική επειδή δεν θέλουν ακυβερνησία στη χώρα. «Εμείς έχουμε επτά ζητήματα που είναι οι απόλυτες προτεραιότητές μας και με βάση αυτά θα συζητήσουμε για την στήριξη ή όχι μιας επόμενης κυβέρνησης.

Ξεκαθάρισε πάντως πως «για συνολική κυβερνητική συνεργασία, μιλάμε για τις επόμενες εκλογές. Δεν θεωρούμε ότι λίγο πριν τη λήξη μίας θητείας είναι πρέπον να ενταχθούμε σε μία κυβερνητική συνεργασία. Δεν υπάρχει άλλη κυβέρνηση από αυτή την Βουλή αν αποχωρήσει ο κ. Καμμένος», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter