Θεοφάνεια στην Αλεξανδρούπολη για τον πρωθυπουργό – Το μήνυμά του

Θεοφάνεια στην Αλεξανδρούπολη για τον πρωθυπουργό – Το μήνυμά του

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπου στις 11:30 το πρωί θα παρακολουθήσει την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης._x000D_

Στην μητρόπολη της Αλεξανδρούπολης, τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, παρακολούθησε την δοξολογία των Θεοφανείων, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Μετά το πέρας της δοξολογίας, ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος χαιρέτησε τον πρωθυπουργό λέγοντας: «Σας υποδεχόμαστε με χαρά, και το πρόσωπο και τον θεσμό. Αισθανόμαστε τον ερχομό σας σας, ως μια δυναμική παρουσία που μας λέει να κάνουμε λίγη ακόμη δύναμη και υπομονή και τα καλύτερα θα έρθουν».

Στη συνέχεια και υπό καταρρακτώδη βροχή και δυνατό κρύο, ξεκίνησε από τον μητροπολιτικό ναό η ιερή πομπή για την τελετή του αγιασμού των υδάτων που θα γίνει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Μήνυμα φιλίας συνεργασίας και αποφασιστικότητας απήυθυνε προς πάσα κατεύθυνση ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, από την Αλεξανδρούπολη, κατά την ομιλία του στην τελετή του αγιασμού των υδάτων της πόλης. Όπως επεσήμανε το μήνυμα φιλίας απευθύνεται προς όλους τους λαούς, καθώς η Ελλάδα αποτελεί φάρο αξιών, και πυλώνα ασφάλειας και σταθερότητας. «Τείνουμε χείρα συνεργασίας και ταυτόχρονα δηλώνουμε την αποφασιστικότητα μας να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα όπως αυτά απορρέουν από τις διεθνείς συμβάσεις και το διεθνές δίκαιο», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter