Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης (Photos&Video)

Διαμαρτυρίες πραγματοποιούνται αυτή την ώρα έξω από το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης από τα μέλη του Συλλόγου Επιστημόνων και Υπηρεσιών Ειδικής Αγωγής ενάντια στις περικοπές αποζημιώσεών τους από τον ΕΟΠΥΥ και για τους όρους των συμβάσεών τους.

Φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές και λογοθεραπευτές κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα όπως ''καμία υποχώρηση, καμία υπογραφή, εμείς δεν ξεπουλάμε την Ειδική Αγωγή'', δηλώνουν πως δεν θα κάνουν πίσω. Όπως δηλώνει ο Βασίλης Ασβεστάς, Πρόεδρος του Σωματείου Ελληνική Εταιρεία Νευροεξελικτικής Αγωγής (ΕΕΝΑ), η πρόταση από το υπουργείο για αλλαγή στους όρους των συμβάσεων έγινε αιφνιδιαστικά στις 22 Δεκεμβρίου και έτσι εν μέσω εορτών δεν θα μπορούσε να γίνει κάποια διαβούλευση. 

Όπως καταγγέλλει αυτή τη στιγμή αναγκάζονται να δουλεύουν με μισθούς πείνας, η δουλειά τους υποβαθμίζεται, ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι ουσιαστικά κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς κάλυψη δαπανών από τον ΕΟΠΥΥ.

πηγή:thestival.gr

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.