Θεσσαλονίκη: Κυβερνητική κοσμογονία ενόψει ΔΕΘ

Θεσσαλονίκη: Κυβερνητική κοσμογονία ενόψει ΔΕΘ

Υπουργοί και άλλα μέλη της κυβέρνησης έχουν προγραμματίσει επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη και σε γειτονικούς νομούς, όπου θα έχουν συσκέψεις με εκπροσώπους φορέων για θέματα της αρμοδιότητας τους.

Σκοπός τους είναι να προετοιμάσουν το έδαφος για την παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στην 82η ΔΕΘ, στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου, όπου θα μιλήσει στην τελετή εγκαινίων στις 8 το βράδυ του Σαββάτου (9/9) και το μεσημέρι της Κυριακής (10/9) θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Η αρχή έγινε χθες Παρασκευή με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο ο οποίος είχε συσκέψεις με δημάρχους και μυδοκαλλιεργητές στο Γραφείο Πρωθυπουργού και τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας, Σταμάτη Βαρδαρό που είχε συσκέψεις με την 3η και 4η ΥΠΕ.

Τη Δευτέρα στις 5 το απόγευμα η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου και η επικεφαλής του Γραφείου Πρωθυπουργού, Κατερίνα Νοτοπούλου θα επισκεφθούν τον πρώην στρατόπεδο “Κόδρα” στην Καλαμαριά για το οποίο έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες παραχώρησης του στην τοπική κοινωνία. Στη συνέχεια η κ. Παπανάτσιου θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των επιμελητηρίων στο Γραφείο Πρωθυπουργού.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν οι υπουργοί Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, Υποδομών Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, οι υφυπουργοί Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, Υποδομών και Μεταφορων Νίκος Μαυραγάνης, οι οποίοι κατά την παραμονή τους στη Θεσσαλονίκη θα έχουν συναντήσεις και άλλες δραστηριότητες για να προωθήσουν θέματα της αρμοδιότητάς τους αντίστοιχα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter