Θεσσαλονίκη: Μπλόκαραν ξανά τους πλειστηριασμούς εκτός από έναν – και να γιατί (Video)

Θεσσαλονίκη: Μπλόκαραν ξανά τους πλειστηριασμούς εκτός από έναν – και να γιατί (Video)

Με νέα μαζική παρέμβαση στα δικαστήρια μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ματαίωσαν τους προγραμματισμένους για σήμερα πλειστηριασμούς κατοικιών.

Παρ’ ότι η λήξη της απεργίας των συμβολαιογράφων έδωσε το «πράσινο φως» για την επανεκκίνηση των διαδικασιών για την εκποίηση περιουσιακών στοιχείων οφειλετών, η μεγάλη ανταπόκριση πολιτών στο κάλεσμα του Συντονισμού απέτρεψε τη διενέργεια πλειστηριασμών.

Οι διαδηλωτές απέκλεισαν την είσοδο της αίθουσας για να μην περάσουν οι συμβολαιογράφοι που προσήλθαν για τους πλειστηριασμούς. Αργότερα, μπήκαν μέσα στην αίθουσα, όπου βρισκόταν ήδη από νωρίς για τις δικές της υποθέσεις, η πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Μπιλίση, η οποία αποχώρησε, συνοδεία αστυνομικών, από την οπίσω πόρτα του κτιρίου, αποδοκιμαζόμενη από τους διαδηλωτές.

Από τους δέκα προγραμματισμένους πλειστηριασμούς οι πέντε αφορούσαν κατοικίες, ενώ οι διαδηλωτές επέτρεψαν να γίνει μόνο αυτός που αφορούσε κινητά περιουσιακά στοιχεία της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδη», προκειμένου, όπως είπαν, «να πάρουν τα λεφτά τους, εργαζόμενοι».

https://www.facebook.com/lhda.dwdou/posts/1675514802488555?pnref=story

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter