Θεσσαλονίκη: Ολλανδός, μέλος ΜΚΟ έκανε κατάληψη σε μονοκατοικία και άφησε σημείωμα! (Photo)

Θεσσαλονίκη: Ολλανδός, μέλος ΜΚΟ έκανε κατάληψη σε μονοκατοικία και άφησε σημείωμα! (Photo)

Άναυδοι έμειναν οι ιδιοκτήτες μονοκατοικίας στην Άνω Πόλη, την οποία ανακαίνιζαν, όταν… ενημερώθηκαν (από τον ίδιο) ότι την είχε καταλάβει ένας Ολλανδός, μέλος ΜΚΟ.

Όπως αναφέρει το thessnews.gr, πρόκειται για έναν 31χρονο, μέλος ΜΚΟ ο οποίος έκρινε ότι το κτήριο ήταν έρημο και μπορούσε να αξιοποιηθεί από τον ίδιο.

Όπως εξηγεί η κ. Κατερίνα Βασιλειάδου, ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας, η ιστορία ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό, όταν οι εργασίες ανακαίνισης και αναπαλαίωσης της μονοκατοικίας σταμάτησαν για οικογενειακούς λόγους.

Στην μονοκατοικία επί της οδού Λυσία και ενώ οι εργασίες είχαν σταματήσει, ένας εκ των εργατών τους συνεργείου πήγε να πάρει κάποια από τα εργαλεία που είχαν αφήσει εκεί. Εκεί βρήκε τον Ολλανδό, ο οποίος έμενε ήδη μέσα, και του είπε ότι θα νοικιάσει το σπίτι, ενώ για αυτό το λόγο είχε φέρει και προσωπικά του αντικείμενα.

Στην συνέχεια ο εργάτης ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο με τη συνοδεία αστυνομίας.

Εκεί ο 31χρονος Φρέντερικ όπως αυτοσυστήθηκε… κοιμόταν του καλού καιρού, με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν και να τον οδηγούν στο αστυνομικό τμήμα της Άνω Πόλης, όπου συστήθηκε ως μέλος ΜΚΟ που καταλαμβάνουν άδεια σπίτια και τα αξιοποιούν όπως εκείνοι νομίζουν.

Μάλιστα είχε ετοιμάσει και επιστολή στα ελληνικά την οποία και θυροκόλλησε στο συγκεκριμένο σπίτι:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter