Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο νεαρός που σκότωσε την 77χρονη

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο νεαρός που σκότωσε την 77χρονη

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 24χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 77χρονη, μέσα στο σπίτι όπου ζούσε, στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Απολογούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν τέλεσε την πράξη του, ενώ κληθείς να περιγράψει στον ανακριτή τον τρόπο που διέπραξε τη δολοφονία επικαλέστηκε κενά μνήμης. Ο ίδιος έδειξε να μην μπορεί να πιστέψει τι έκανε και ζήτησε συγγνώμη από τους οικείους της άτυχης ηλικιωμένης, για την οποία φέρεται να είπε ότι την “λάτρευε”.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο καθ’ ομολογίαν δράστης επισκεπτόταν συχνά την ηλικιωμένη, την οποία γνώριζε από παλιά, όταν ακόμη ζούσε με την οικογένειά του στην ίδια οικοδομή. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, όταν της ζητούσε χαρτζιλίκι, ή φαγητό εκείνη του έδινε.

Έτσι και το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν επισκέφθηκε ξανά την ηλικιωμένη. Αυτή τη φορά όμως η 77χρονη φαίνεται να αρνήθηκε να του προσφέρει χρήματα και τότε εκείνος θύμωσε αρπάζοντας ένα μαχαίρι με το οποίο την τραυμάτισε θανάσιμα.

Εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, απόπειρα ληστείας, παράνομη οπλοφορία -οπλοχρησία και κατοχή ναρκωτικών προς ίδια χρήση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter