Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για το θάνατο οπαδού του ΠΑΟΚ το 2017

Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για το θάνατο οπαδού του ΠΑΟΚ το 2017

Τρεις_x000D_
άνδρες συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ_x000D_
Νάσου Κωνσταντίνου, ο οποίος, στην προσπάθεια να ξεφύγει από κουκουλοφόρους που_x000D_
τον καταδίωκαν, παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο, με συνέπεια να χάσει τη ζωή_x000D_
του. 

Το περιστατικό συνέβη στις 27 Απριλίου του 2017 στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που ο άτυχος νεαρός επέστρεφε από αγώνα της αγαπημένης του ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στη θέα των ομάδων κουκουλοφόρων που με ορμητήριο την Πανεπιστημιούπολη κινούνταν απειλητικά εναντίον του -έχοντας προηγουμένως επιτεθεί και σε άλλα μεμονωμένα άτομα, που φορούσαν διακριτικά του “Δικεφάλου”, ο άτυχος νεαρός επιχείρησε να τους αποφύγει. Όταν προσπάθησε να διασχίσει κάθετα την οδό Αγίου Δημητρίου, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο 24χρονος Κύπριος νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες στο Νοσοκομείο “Παπανικολάου”, αλλά η κατάσταση της υγείας του αποδείχθηκε ότι ήταν μη αναστρέψιμη.

Το περιστατικό είχε προκαλέσει την παρέμβαση του τότε προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος με παραγγελία προς τον αθλητικό εισαγγελέα ζήτησε να διεξαχθεί επείγουσα προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες. Στην παραγγελία του ο εισαγγελέας ζητούσε να αξιοποιηθεί κάθε πρόσφορο τεχνολογικό μέσο (κάμερες ασφαλείας κ.ά.), ενώ η έρευνα ανατέθηκε στους αστυνομικούς της Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.

Από την έρευνά τους ταυτοποιήθηκαν συνολικά τέσσερα άτομα, ως δράστες της επίθεσης και εις βάρος τους εκδόθηκαν ισάριθμα εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης. Σε εκτέλεση των ενταλμάτων, αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις εξ αυτών και τους προσήγαγαν ενώπιον των ανακριτικών Αρχών της πόλης, απ’ όπου πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή. Όπως έγινε γνωστό, διώκονται για από κοινού ανθρωποκτονία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και ληστεία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter