Θεσσαλονίκη: «Ξεμπλόκαραν» δύο μεγάλες αλατιέρες του δήμου

Θεσσαλονίκη: «Ξεμπλόκαραν» δύο μεγάλες αλατιέρες του δήμου

Επί ποδός θα βρίσκονται όλο το βράδυ συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης, προκειμένου με αλατιέρες, φορτηγά και φτυάρια να ρίχνουν αλάτι στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης, σε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα από την έντονη χιονόπτωση.

Σύμφωνα με το γενικό γραμματέα του δήμου Θεσσαλονίκης και υπεύθυνο για τον τομέα της πολιτικής προστασίας, Θανάση Ψαρρά, “ξεμπλόκαραν” οι δύο από τις έξι μεγάλες αλατιέρες -είχε παγώσει το αλάτι λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών- και άρχισαν τα δρομολόγια στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

“Δύο μεγάλες αλατιέρες ξεμπλόκαραν και σε συνδυασμό με τις δύο μικρές και τα οχτώ φορτηγά, που έχουν ήδη βγει στην πόλη, θα εργάζονται όλο το βράδυ. Το γεγονός ότι δεν παρατηρείται κίνηση με αυτοκίνητα στους δρόμους μας διευκολύνει. Θα ρίξουμε αλάτι σε όλες τις κεντρικές οδούς και πιστεύω ότι το πρωί δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία”, δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ.Ψαρράς.

Εξάλλου, συνεργείο 40 ατόμων θα μεταφέρει σακούλες με αλάτι σε περιοχές όπου εντοπίζονται ιδιαίτερα προβλήματα από τα χιόνια. Ο δήμος Θεσσαλονίκης καλεί τους δημότες που επιθυμούν να καθαρίσουν τα πεζοδρόμια μπροστά από τα σπίτια τους να προμηθευτούν αλάτι από τα 50 ειδικά καλάθια που έχουν τοποθετηθεί διάσπαρτα σε ολόκληρη την πόλη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter