Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Θεσσαλονίκη: Υπέβαλλε παραίτηση ο γ.γ. του δήμου - Δεν την έκανε δεκτή ο Μπουτάρης

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο γενικός γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της κακοκαιρίας, παραίτηση που ωστόσο δεν έγινε δεκτή από τον Γιάννη Μπουτάρη.

Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα ο γενικός γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος της πολιτικής προστασίας Θωμάς Ψαρράς, μετά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην πόλη από τα έντονα φαινόμενα της κακοκαιρίας. Ο κ.Ψαρράς υπέβαλε παραίτηση ως επικεφαλής της πολιτικής προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία ωστόσο δεν έγινε αποδεκτή από τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το χάος που προκλήθηκε από την κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση, την ώρα που ακόμη και το αεροδρόμιο «Μακεδονία» έμενε χωρίς αλάτι.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.