ΟΦΗ και Άρης επέστρεψαν στη Σούπερ Λιγκ

ΟΦΗ και Άρης επέστρεψαν στη Σούπερ Λιγκ

Στη φυσική τους θέση στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκονται και επίσημα πλέον ο ΟΦΗ ως πρωταθλητής και ο Άρης Θεσσαλονίκης ως δεύτερος.

Κλείνοντας με εντυπωσιακό τρόπο μια φανταστική σεζόν, οι Κρητικοί σάρωσαν 5-0 τη Σπάρτη και επιστρέφουν ως πρωταθλητές στη Σούπερ Λίγκα.

Πριν καν συμπληρωθεί το ημίωρο, ο Μάνος είχε καθαρίσει ήδη το παιχνίδι για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, προσθέτοντας δυο ακόμα γκολ στον λογαριασμό του (11’, 25’).

Από ‘κει και πέρα ο Κουτσιανικούλης διεύρυνε το σκορ στο 65’, πριν ο Μάνος κάνει χατ-τρικ στο 68’ και με 27 τέρματα συνολικά, σφραγίσει την πρωτιά στους σκόρερ της κατηγορίας.

Το κερασάκι στην τούρτα της 27ης νίκης του ΟΦΗ έβαλε ο Παπαστεριανός στο 70’.

Ο Άρης ολοκλήρωσε το… μαρτύριο της Football League επικρατώντας 1-0 της Αναγέννησης, που με αυτό το αποτέλεσμα υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, με τέρμα του Λώττα στο 91’ από τα έντεκα βήματα. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Νέστορας Γκέκας, ανέτρεψε τον Πασά και ο συμπαίκτης του λίγο μετά ευστόχησε στο πέναλτι στο 91ο λεπτό. Σε περίπτωση που έμενε το 0-0, οι γηπεδούχοι θα έμεναν στη Football League.

Έτσι, οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν με νίκη την περιπλάνησή τους στις χαμηλότερες κατηγορίες, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο ΟΦΗ.

Πηγή: Sport-fm.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter