Οι Boney M στο Καρναβάλι της Πάτρας – Το παρασκήνιο της συμφωνίας

Οι Boney M στο Καρναβάλι της Πάτρας – Το παρασκήνιο της συμφωνίας

Είναι γεγονός! Οι Boney M, το διάσημο μουσικό συγκρότημα που μεσουράνησε τις δεκαετίες ’70 και ’80 στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα, θα εμφανιστούν στην τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού. Ωστόσο, το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία για τον ερχομό του γκρουπ από τη Γερμανία, όπως γράφει το patrasevents.gr., έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η σημερινή μπάντα, με την μορφή που έχουν οι Boney M, δεν έχει και τόσο μεγάλη σχέση με το συγκρότημα που μεσουρανούσε πριν από τρεις δεκαετίες, με τις δεκάδες επιτυχίες που ακόμα χορεύουμε στις παρελάσεις του καρναβαλιού και στα αποκριάτικα πάρτι. Για την ακρίβεια, το μόνο κοινό που υπάρχει με εκείνη την μπάντα είναι το όνομα. Οι σημερινοί Boney Μ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrasevents.gr, έρχονται στο Πατρινό Καρναβάλι από «σπόντα».

Συγκεκριμένα, οι Boney M. ήταν να εμφανιστούν το Σάββατο της τελευταίας αποκριάς, σε γνωστό χώρο εκδήλωσης της Αθήνας, που θα αναλάμβανε την φιλοξενία τους σε ξενοδοχείο, την διατροφή τους για τις μέρες που θα έμεναν, αλλά και τα έξοδα για τα αεροπορικά τους εισιτήρια. Mε βάση την εμφάνιση τους αυτή, οι υπεύθυνοι του Πατρινού Καρναβαλιού επικοινώνησαν με τον μάνατζερ του συγκροτήματος και ζήτησαν από την μπάντα να… κατηφορίσει προς την αχαϊκή πρωτεύουσα για την τελετή λήξης, την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου, στο μόλο του Αγίου Νικολάου.

Τα χρήματα που ζήτησε ο μάνατζερ των Boney M έφταναν τα 14.000 ευρώ. Το κακό όμως είναι ότι η εμφάνιση του συγκροτήματος στο νυχτερινό κατάστημα της πρωτεύουσας ακυρώθηκε.Το γεγονός αυτό ανέβαζε το μπάτζετ της εμφάνισης στα 20.000 ευρώ, αφού το καρναβάλι της Πάτρας, σύμφωνα με την νέα πρόταση του μάνατζερ του συγκροτήματος, θα έπρεπε να αναλάβει τα έξοδα μετακίνησης και φιλοξενίας των μελών της μπάντας (αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορικά, διατροφή και ξενοδοχεία).

Η όλη εξέλιξη θα μπορούσε να ήταν κάλλιστα και αιτία για την διάλυση της συμφωνίας, αφού υπήρξαν αρκετές αντιρρήσεις από τους ανθρώπους του καρναβαλιού με την νέα πρόταση του μάνατζερ. Οι άνθρωποι του Πατρινού Καρναβαλιού έψαξαν να βρουν εναλλακτικές λύσεις και αυτόματα έπεσαν στο τραπέζι ονόματα, όπως αυτά του Τόνι Σφήνου, των Locomondo και άλλων καλλιτεχνών για την τελετή λήξης.

Όμως το όνομα των Bonney M και η εμφάνιση τους στα καρναβάλι της Πάτρας είχε ήδη διαρρεύσει στα ΜΜΕ και για αυτό οι διοργανωτές του Πατρινού Καρναβαλιού υποχώρησαν, δεχόμενοι τελικά τα 20.000 ευρώ, κόβοντας από κάπου αλλού τα επιπλέον χρήματα που είναι να δώσουν στο διάσημο συγκρότημα. Σημειώνεται ότι στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα που θα χρειαστούν για την ηχητική κάλυψη και τον φωτισμό της εκδήλωσης. Έχει να κάνει με τα χρήματα που θα πάρει η μπάντα, αλλά και τα έξοδα της για τον ερχομό της στην Πάτρα.

Το σημαντικό πάντως, για τους καρναβαλιστές και το καρναβάλι της Πάτρας είναι ότι ένα συγκρότημα με διεθνές brand name θα κάνει την εμφάνιση του στην τελετή λήξης, τραγουδώντας φυσικά όλες τις επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει, όπως τα: «Daddy Cool», «Rasputin», «Rivers of Babylon», «Ma Baker», «Gotta Go Home», «Brown Girl In the Ring», «One Way Ticket», «Sunny», «Hooray! Hooray! It΄s a Holi-Holiday», «Belfast» κ.ά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter