Οι ελληνικές αδυναμίες των Ζάεφ: Η Χαλκιδική και η βίλα στα Μουδανιά, οι επισκέψεις και οι δημοσιεύσεις της κόρης του στα social media

Οι ελληνικές αδυναμίες των Ζάεφ: Η Χαλκιδική και η βίλα στα Μουδανιά, οι επισκέψεις και οι δημοσιεύσεις της κόρης του στα social media

Η_x000D_
οικογένεια του πρωθυπουργού της πΓΜΔ Ζόραν_x000D_
Ζάεφ
δεν μοιάζει με συνηθισμένη πολιτική οικογένεια. 

Αναρτήσεις στα social media, συνεντεύξεις και φωτογραφίες που κάποτε προκαλούν την αρνητική κριτική αντιπολιτευόμενων ΜΜΕ αποτελούν τη λαϊφστάιλ πλευρά της οικογένειας Ζάεφ που από ό,τι φαίνεται αγαπά τη δημοσιότητα.

Eχουν σχέση από το 1995 όταν η Ζόρικα ήταν μόλις 21 ετών. Οι δυο τους γνωρίζονταν σχεδόν από τα μαθητικά τους χρόνια. Η Ζόρ. Ζάεβα δεν φαίνεται να ακολουθεί το μοτίβο μιας συνηθισμένης πρώτης κυρίας. Επί 23 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της στηρίζοντάς τον σε κάθε πολιτικό του βήμα: την εκλογή του ως μέλος του κοινοβουλίου, τη δημαρχία του στη Στρώμνιτσα και στη συνέχεια την πρωθυπουργία της χώρας ενώ και οι δύο συμμετείχαν στην κομματική οργάνωση του SDUM.

Η Ζόρ. Ζάεβα είναι αρκετά δυναμική και κατά καιρούς μπήκε στο στόχαστρο διάφορων δημοσιευμάτων. Ορισμένα από αυτά έκαναν λόγο ακόμη και για χωρισμό του ζεύγους, με την ίδια να τα διαψεύδει σε συνεντεύξεις της, ενώ, όπως έχει δηλώσει, στο ίδιο σπίτι μένουν και οι γονείς του Ζ. Ζάεφ που την έχουν βοηθήσει αρκετά στις οικογενειακές της υποχρεώσεις. Οταν μάλιστα τη ρωτούν τι ήταν αυτό που της έδωσε δύναμη να σταθεί δίπλα στον σύζυγό της απαντά με τρεις λέξεις: «γάμος, αγάπη, παιδιά». Τα τελευταία είναι άλλωστε η αδυναμία του Ζ. Ζάεφ. Πρόκειται για τον Ντούσκο και την Αλεξάνδρα, με τα οποία συχνά πυκνά ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ φιγουράρει σε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Αν και διαθέτει φορτωμένο πρόγραμμα, ο Ζ. Ζάεφ φροντίζει να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους, κυρίως τα Σαββατοκύριακα. Συνήθως, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Ζόρ. Ζάεβα, οι οικογενειακές χαλαρές στιγμές του περιλαμβάνουν ταινίες στο σπίτι ή βόλτες στην πόλη και τα περίχωρα της Στρώμνιτσας.

Εκτός από τη σύζυγο, τα φώτα της δημοσιότητας συγκεντρώνει και η εντυπωσιακής ομορφιάς κόρη του Αλεξάνδρα. Η ίδια φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερη σχέση με τα social media. Είναι χαρακτηριστικό ότι διαθέτει περί τις 22.900 ακολούθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και 19.118 στο Facebook. Αρκετά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στους προσωπικούς της λογαριασμούς λαμβάνοντας διάφορα σχόλια, ενώ οι φωτογραφίσεις της είναι σχεδόν επαγγελματικές και παραπέμπουν περισσότερο σε μοντέλο παρά σε κόρη πρωθυπουργού.

Η 18άχρονη κόρη του Ζάεφ φαίνεται μάλιστα να έχει αδυναμία στη χώρα μας και ειδικά τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, τις οποίες και επισκέπτεται συχνά. Τα περασμένα Χριστούγεννα η Αλ. Ζάεβα επισκέφτηκε την Αθήνα, την ίδια ώρα που ο πατέρας της βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και συναντιόταν με τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη, ενώ ανέβασε φωτογραφία από την επίσκεψή της στην Ακρόπολη. Η ίδια έχει αναφερθεί με κολακευτικά σχόλια στα social media αναφορικά με την Ελλάδα και ιδιαίτερα για τις παραλίες της Χαλκιδικής αλλά και του Ιονίου. Ωστόσο οι συχνές φωτογραφίες της με τις ιδιαίτερα εντυπωσιακές πόζες έγιναν η αιτία για διάφορα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα. Η μητέρα της πάντως την υπερασπίζεται δημόσια.

Η βίλα στα Μουδανιά

Εκτός από τις επισκέψεις στην Ελλάδα η οικογένεια Ζάεφ φαίνεται ότι έχει αποκτήσει και άλλους δεσμούς με τη χώρα μας. Σύμφωνα με ΜΜΕ της πΓΔΜ, η οικογένεια του Ζ. Ζάεφ φέρεται να αγόρασε τριώροφη βίλα στα Μουδανιά της Χαλκιδικής. Πρόκειται για συγκρότημα τριών αυτόνομων διαμερισμάτων, με κοινή αυλή 300 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στον οικισμό της Νέας Ποτίδαιας κοντά στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής. Ως αγοραστές του ακινήτου εμφανίζονται σύμφωνα πάντα με τα τα ΜΜΕ της πΓΔΜ τα πρώτα ξαδέρφια του Ζόραν Ζάεφ, Tράισε και Μπόμπαν Ζάεφ.

Η αγορά φέρεται να έγινε το 2012 και έκτοτε έχουν φιλοξενηθεί στη βίλα, όπως λέγεται, «πρόσωπα με σημαντική ισχύ και αρκετή επιρροή στα Βαλκάνια». Τα ίδια δημοσιεύματα συνέδεαν την αγοραπωλησία με τον Ζ. Ζάεφ, ενώ διατυπώνονταν και αιχμές αναφορικά με το ύψος αγοράς του ακινήτου. Τα δημοσιεύματα εμφανίστηκαν σε περίοδο που ο Ζάεφ αντιμετώπιζε κατηγορίες για δωροδοκία από επιχειρηματία την περίοδο της δημαρχίας του στη Στρώμνιτσα αντί ποσού 160.000 ευρώ. Στα τέλη Μαΐου πάντως αθωώθηκε από το δικαστήριο των Σκοπίων για τη συγκεκριμένη κατηγορία με τον ίδιο να δηλώνει ικανοποιημένος από την απόφαση αυτή. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter