Οι φωτογραφίες της Μέι που την φέρνουν σε «δύσκολη θέση» (Photos)

Οι φωτογραφίες της Μέι που την φέρνουν σε «δύσκολη θέση» (Photos)

Και οι πολιτικοί έχουν ψυχή, έτσι τουλάχιστον πρέπει να ‘ναι, και κανονικά μιλάνε, γελάνε και τρώνε όπως όλοι οι άνθρωποι…

Μερικές φωτογραφίες όμως από τέτοιες απλές καθημερινές συνήθειες μπορεί να τους φέρουν σε δύσκολη θέση όταν απεικονίζονται έξω από το ατσαλάκωτο στυλ τους.

Αυτό θυμήθηκαν και όταν είδαν τη φωτογραφία της βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι να τρώει όπως ένας «κοινός» άνθρωπος, πατάτες τηγανητές από φαστφουντάδικο… κατά τη διάρκεια της «προεκλογικής της εκστρατείας»

https://twitter.com/youngvulgarian/status/859389897777590272

Μερικοί ίσως υπερέβαλαν, αφού δεν ξέρουμε αν η επόμενη είναι αληθινή ή απλά έχει “πειραχτεί”!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154434156841975&set=a.400563731974.181904.603846974&type=3&theater

Via. Reddit

#LetsMakeJuneTheEndOfMay

https://twitter.com/_imsohoodrich

Posted by Tarik Cherkaoui on Mittwoch, 3. Mai 2017

Μερικοί θυμήθηκαν και μια άλλη φωτογραφία του πρώην ηγέτη των Εργατικών Εντ Μίλιμπαντ που βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν ο φακός τον συνέλαβε το 2015 να τρώει ένα σάντουιτς με μπέικον.

Η φωτογραφία υπήρξε αντικείμενο χλευασμού με ορισμένους να λένε πως φαίνεται «ηλίθιος»…

«Μην ψηφίζετε αυτόν τον πολιτικό γιατί δεν ξέρει να φάει», έγραφαν. Ωστόσο, «λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο», καθώς οι οπαδοί του έσπευσαν να υπερασπιστούν τον αρχηγό τους. Τι έκαναν;

Δημοσίευσαν tweets με τους εαυτούς τους να τρώνε άγαρμπα, δοκιμάζοντας διάφορα φαγητά σε διάφορες στάσεις θέλοντας βασικά να συμπαρασταθούν στον ηγέτη τους αλλά ταυτόχρονα, να περάσουν το μήνυμα πως όλοι μπορεί να πιαστούν στα «πράσα» και μια αστεία φωτογραφία δεν είναι λόγος να μην εκλεγεί κάποιος πολιτικός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter