Οι ιπποδρομίες της Νοτίου Αφρικής στην Ελλάδα –Στρατηγική συνεργασία της Ιπποδρομίες ΑΕ

Οι ιπποδρομίες της Νοτίου Αφρικής στην Ελλάδα –Στρατηγική συνεργασία της Ιπποδρομίες ΑΕ

Η συναρπαστική δράση από τα ιπποδρόμια της Νοτίου Αφρικής έρχεται στην Ελλάδα και οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος αποκτούν τη δυνατότητα να διεκδικούν ακόμη περισσότερα κέρδη συμμετέχοντας στον νοτιοαφρικανικό κοινό «κουμπαρά».

Η Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ φέρνει στη χώρα μας τη Phumelela, τον πάροχο στοιχήματος για τις νοτιοαφρικανικές ιπποδρομίες και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιπποδρομιακού στοιχήματος παγκοσμίως. Η στρατηγική συνεργασία των δύο εταιρειών θα ανακοινωθεί αύριο 11 Μαρτίου 2017, στις 12:00, σε ειδική εκδήλωση,στον ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο.

Η Phumelela, με καθημερινή δράση και κούρσες 364 μέρες το χρόνο, προσφέρει θέαμα υψηλού επιπέδου τόσο από τα ιπποδρόμια της Νοτίου Αφρικής όσο από τις πίστες σε Ντουμπάι, Σιγκαπούρη, Μαυρίκιο και Ζιμπάμπουε. Το πρόγραμμα των νοτιοαφρικανικών ιπποδρομιών είναι πλούσιο με κούρσες κάθε απόγευμα και διπλές ιπποδρομιακές συγκεντρώσεις τα περισσότερα Σάββατα. Ετησίως, διοργανώνονται 3.800 διαδρομές που καλύπτουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς παίκτες.

Επιπλέον, η εισαγωγή του κοινού «κουμπαρά» των νοτιοαφρικανικών ιπποδρομιών, με τα ποσά που στοιχηματίζουν παίκτες από άλλες χώρες, δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες παίκτες να διεκδικούν μεγαλύτερα ποσά, παίζοντας στα περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα.

Ο διάσημος αναβάτης Muzi Yeni στις αυριανές κούρσες στο Μαρκόπουλο

Αναμενόμενα, τα βλέμματα όλων, στις αυριανές κούρσες θα κλέψει ο διάσημος Νοτιοαφρικάνος αναβάτης Muzi Yeni, που θα ταξιδέψει στη χώρα μας μαζί με τους εκπροσώπους της Phumelela. Ο κορυφαίος τζόκεϊ θα ιππεύσει στις πέντε από τις έξι κούρσες του προγράμματος της αυριανής ιπποδρομιακής συγκέντρωσης και θα βραβεύσει το νικητή μίας ιπποδρομίας.

Οι ελληνικές ιπποδρομίες ξεκινάνε στις 14:00 και όσοι προβλέψουν τα 4 πρώτα άλογα με τη σωστή σειρά στην 1η ιπποδρομία, θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τα κέρδη που θα μοιράσει το τζακ ποτ στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ όπου έχουν μεταφερθεί 10.000 ευρώ από το προηγούμενο Σάββατο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter