Οι κούκλες του σεξ για τις οποίες γίνεται «συνωστισμός» στον πρώτο οίκο ανοχής στο Τορίνο – 80 ευρώ για μισή ώρα! (Photos)

Οι κούκλες του σεξ για τις οποίες γίνεται «συνωστισμός» στον πρώτο οίκο ανοχής στο Τορίνο – 80 ευρώ για μισή ώρα! (Photos)

Το πρώτο πορνείο της Ιταλίας, αποκλειστικά με κούκλες, άνοιξε στο Τορίνο και σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια εταιρεία είναι «κλεισμένο» από πελάτες για εβδομάδες.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 80 ευρώ για μισή ώρα και οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν την κούκλα που επιθυμούν από τις επτά θηλυκές και τη μία αρσενική που διατίθενται.

Οι πελάτες μπορούν ακόμη να επιλέξουν σε ποια… στάση θέλουν να βρουν την κούκλα όταν πάνε και σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια εταιρεία οι κούκλες μπορούν να κάνουν… σχεδόν όλες τις στάσεις του Κάμα Σούτρα.

Όσον αφορά, δε, την αρσενική κούκλα, που ονομάζεται Αλεξάντερ, το πέος του μπορεί να επιμηκυνθεί όπου επιθυμούν οι πελάτες, μεταξύ 13 και 18 εκατοστών…

Πελάτης και κούκλα έχουν στη διάθεσή τους ιδιωτικό δωμάτιο με κρεβάτι, μπάνιο και τηλεόραση για πορνό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Wired, απαγορεύεται όμως το σεξ στο μπάνιο διότι… οι κούκλες δε μπορούν να σταθούν μόνες τους.

Μάλιστα, οι πελάτες υπογράφουν συμφωνητικό με προκαταβολή 50 ευρώ ότι θα φερθούν καλά στις κούκλες, οι οποίες, μετά το σεξ, καθαρίζονται και απολυμαίνονται σχολαστικά επί ώρες.

Η εταιρεία LumiDolls άνοιξε τον οίκο ανοχής στο Τορίνο, μετά την επιτυχία που βρήκε το αντίστοιχο εγχείρημα στη Βαρκελώνη και τη Μόσχα, ενώ αναμένεται κι άλλος οίκος στο Τορόντο μέσα στον Σεπτέμβριο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter