Οι συγγενείς του Ζακ Κωστόπουλου ζητούν το υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων

Οι συγγενείς του Ζακ Κωστόπουλου ζητούν το υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων

Αίτημα των συγγενών του Ζακ Κωστόπουλου στον ανακριτή να ζητήσει από όλα τα γειτονικά του κοσμηματοπωλείου καταστήματα, έξω από το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή ο τραγικός 33χρονος, το υλικό που τυχόν έχουν καταγράψει και οι δικές τους κάμερες.

Το αίτημα υποβλήθηκε δια της πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας, Άννυς Παπαρρούσου, η οποία ζήτησε επίσης να διερευνηθεί εάν υπήρχαν κάμερες μέσα στο κοσμηματοπωλείο καθώς και να συγκεντρωθεί όλο το οπτικό υλικό από τις σκηνές του λιντσαρίσματος του Ζακ Κωστόπουλου που έχουν μέχρι τώρα δει το φως της δημοσιότητας.

Η ελλιπέστατη άλλωστε έρευνα της αστυνομίας για το τραγικό περιστατικό του ξυλοδαρμού και εν συνεχεία του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, πιστοποιήθηκε σήμερα και από τον ανακριτή της υπόθεσης που γι’ αυτό τον λόγο δεν προχώρησε στην απολογία του κατηγορούμενου κοσμηματοπώλη.

Όπως είχε αποκαλύψει χθες το Documentonews.gr στη δικογραφία η οποία στάλθηκε στον ανακριτή, δεν υπήρχαν τα έγγραφα εκείνα, που να καταδεικνύουν ότι η υπόθεση ερευνήθηκε επί της ουσίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην δικογραφία δεν υπήρχε καν έκθεση έρευνας της αστυνομίας μέσα στο κοσμηματοπωλείο όπου είχε εγκλωβιστεί ο Ζακ Κωστόπουλος. Έτσι, ο ανακριτής δεν έλαβε απολογία από τον 73χρονο κοσμηματοπώλη ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιόν του κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και του έδωσε ο ίδιος 24ωρη προθεσμία.

Η νέα προθεσμία για την απολογία δόθηκε από τον ανακριτή για αύριο, Τετάρτη, στις 10 το πρωί ενώ την Παρασκευή θα απολογηθεί και ο …βοηθός του κοσμηματοπώλη στο λιντσάρισμα του τραυματισμένου Ζακ Κωστόπουλου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter