Οι συγκλονιστικοί φίλαθλοι του Αγιαξ στο πλευρό του Νουρί! (video)

Οι συγκλονιστικοί φίλαθλοι του Αγιαξ στο πλευρό του Νουρί! (video)

Εικόνες που προκαλούν ρίγη προκάλεσαν χιλιάδες φίλαθλοι του “Αίαντα”, που βρέθηκαν έξω απ’ το σπίτι του Νουρί στο Άμστερνταμ προκειμένου να σταθούν στο πλευρό της οικογένειάς του.

Ο Αμπντελχάκ Νουρί κατέρρευσε στο φιλικό κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο του Ίνσμπρουκ και το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7) ο Άγιαξ ανακοίνωσε πως ο 20χρονος Ολλανδομαροκινός υπέστη σοβαρή και μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Τον παρέλαβε ελικόπτερο με προορισμό νοσοκομείο του Ίνσμπρουκ, με την ολλανδική ομάδα να ενημερώνει την επομένη ότι η ζωή του δεν είναι σε κίνδυνο αλλά ο παίκτης παραμένει στην εντατική.

Η είδηση προκάλεσε θλίψη σε όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ετσι η καριέρα του ολοκληρώνεται άδοξα, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του έχουν να ανέβουν ένα βουνό!

Με αφορμή το τραγικό γεγονός, χιλιάδες φίλοι του “Αίαντα” βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (14/07) έξω απ’ το σπίτι του, προκειμένου να σταθούν στο πλευρό της οικογένειάς του σ’ αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Οι φίλαθλοι της ολλανδικής ομάδας φώναξαν συνθήματα, ενώ τραγικές φιγούρες ήταν ο πατέρας και ο αδερφός του.

Ο πρώτος βγήκε στο δρόμο κι ευχαρίστησε, με δάκρυα στα μάτια, τους φιλάθλους για την στήριξη, ενώ την ίδια ώρα ο δεύτερος βρισκόταν στο παράθυρο του σπιτιού τους, κάνοντας προσευχές για τον άτυχο αδερφό του. Πέρα απ’ τους φιλάθλους, στο σπίτι του Νουρί βρέθηκαν κι όλοι οι ποδοσφαιριστές του Άγιαξ, οι οποίοι, όπως είναι λογικό, βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

_x000D_

_x000D_

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter