Οι τελικοί περιφέρειας NFL και τo 52ο Super Bowl ζωντανά από το κανάλι FΟΧ Sports HD στη Nova!

Οι τελικοί περιφέρειας NFL και τo 52ο Super Bowl ζωντανά από το κανάλι FΟΧ Sports HD στη Nova!


Δείτε live και σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα την Κυριακή 21 Ιανουαρίου τους τελικούς περιφέρειας, Patriots – Jaguars και Eagles – Vikings που βγάζουν το ζευγάρι του περίφημου Super Bowl που θα διεξαχθεί στις 4 Φεβρουαρίου

Kαι φέτος ένα από κορυφαία αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως έρχεται στο κανάλι FOX Sports HD στη Nova! Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου από τη 01:00 (προς ξημερώματα Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου), όλοι οι συνδρομητές της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας μέσα από τη συχνότητα του καναλιού FOX Sports HD, τον τελικό του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου NFL, το φημισμένο Super Bowl σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα.

Ο πλέον εμπορικός αγώνας παγκοσμίως θα λάβει χώρα στο U.S. Bank Stadium στην Μινεάπολις της Μινεσότα. Τον εθνικό ύμνο των Ηνωμένων Πολιτειών θα τραγουδήσει η Pink ενώ στο ημίχρονο του τελικού που αποτελεί ένα από τα πιο προβεβλημένα μουσικά event της χρονιάς, θα εμφανιστεί ο διάσημος τραγουδιστής Justin Timberlake. Ο τελικός του 52ου Super Bowl θα προβληθεί στο FOX Sports HD μέσα από τη Nova και σε επανάληψη τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 14:00 και στις 21:30.

Ο φετινός 52ος τελικός, περιμένει το ζευγάρι που θα προκύψει από τους δύο τελικούς περιφέρειας που θα διεξαχθούν την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και θα μεταδοθούν κι αυτοί ζωντανά από το FOX Sports HD στη Nova σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα. Συγκεκριμένα, στις 22:05 θα μεταδοθεί ο τελικός New England Patriots – Jacksonville Jaguars για την American Football Conference και στις 01:40 (προς ξημερώματα Δευτέρας 22 Ιανουαρίου) θα προβληθεί ο τελικός Philadelphia Eagles – Minnesota Vikings για την National Football Conference.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter