Οι «υπάλληλοι» της ΝΔ και οι νταβατζήδες της ενημέρωσης

Οι «υπάλληλοι» της ΝΔ και οι νταβατζήδες της ενημέρωσης

Εδώ και μερικές ημέρες, κάποια δελτία τύπου και κάποιες ανακοινώσεις που φτιάχνει και εκδίδει το κόμμα της «αλήθειας» έχουν μια «ποιοτική» αλλαγή- προς το χειρότερο. 

Σε σημείο μάλιστα να αναρωτιέται και ο κάθε καλόπιστος για το ποιος τελικά είναι ο πραγματικός συντάκτης αυτών των πολιτικά άθλιων κειμένων, που με καταφανή ψέματα και δόλο επιτίθενται στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό.

Τέτοιο μίσος, φανατίλα, ψεύδη, κακοήθειες και πολιτικές απρέπειες, συναντά κανείς μόνο σε έντυπα που διακονούν στην χαμηλού επιπέδου δημοσιογραφία.

Ωστόσο, το πολιτικό προσωπικό της μαύρης προπαγάνδας θα έπρεπε να γνωρίζει πως αυτό το είδος των επιχειρηματιών-«εκδοτών» σε δύο πράγματα αποσκοπεί: στο να εξαφανίσουν, πρώτον, τα δικά τους ανομήματα και δεύτερο για να βάλουν στο τσεπάκι τους μια αυριανή κυβέρνηση, που θα την απαρτίζουν άβουλοι και υπάκουοι υπάλληλοι.

Και δυστυχώς για τον απλό κόσμο της ΝΔ, φαίνεται πως κάποιοι μέσα στο κόμμα τους πασχίζουν, καθημερινά, για να δείξουν σε όλους αυτούς τους νταβατζήδες της πολιτικής και της οικονομικής ζωής του τόπου, πόσο καλοί «υπάλληλοι» είναι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter