Οικιακή βοηθός εκνευρίστηκε και δάγκωσε το πέος του «αφεντικού» της!

Οικιακή βοηθός εκνευρίστηκε και δάγκωσε το πέος του «αφεντικού» της!

Ψυχολογικά προβλήματα φαίνεται ότι αντιμετώπιζε 38χρονη οικιακή βοηθός που συνελήφθη, μετά από επίθεση σε ηλικιωμένο στην Πάφο της Κύπρου.

Η 38χρονη εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος απεφάνθη πως χρήζει θεραπείας και εξέτασης από ψυχιατρικό ίδρυμα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, 94χρονος κατήγγειλε ότι την Τρίτη η αλλοδαπή οικιακή βοηθός του, του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πολίτης”, η οικιακή βοηθός δάγκωσε τον ηλικιωμένο στο πέος του αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος του. Ο 94χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της η 38χρονη παραδέχεται ότι τραυμάτισε δαγκώνοντας τον γέροντα σε διάφορα σημεία του σώματός του δίνοντας ωστόσο τη δική της εκδοχή για το επεισόδιο και επιρρίπτει ευθύνες στον 94χρονο για τη συμπεριφορά του. Από την πλευρά του ο 94χρονος ισχυρίζεται ότι η οικιακή του βοηθός του επιτέθηκε μετά από λογομαχία που είχαν. Ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε ότι η 38χρονη ξέσπασε πάνω του όταν της έκανε παρατήρηση να κάνει ησυχία. Ο 94χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με δαγκωματιές σε διάφορα μέρη του σώματος και στο μόριό του.

Πηγή: politis.com.cy

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter