Ολική επαναφορά ΠΑΟ με «τεσσάρα» στους Φαίακες

Ολική επαναφορά ΠΑΟ με «τεσσάρα» στους Φαίακες

Με μια πολύ καλή εμφάνιση, παρά τα πολλά προβλήματά του, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 4-0 την Κέρκυρα και ανέβηκε στη βαθμολογία.

Οι «πράσινοι» υποδέχθηκαν τους «Φαίακες» στη Λεωφόρο και από το πρώτο λεπτό μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους.

Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 16′. Ο Χατζηγιοβάνης έκανε πολύ ωραία ενέργεια από δεξιά, γύρισε μέσα στην περιοχή στον Δώνη, που από το ύψος του πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 33′ ήρθε το δεύτερο γκολ. Μετά από πολύ ωραία συνεργασία ανάμεσα σε Γιόχανσον και Δώνη, ο Σουηδός βρέθηκε απέναντι στον Γιαννακόπουλο και πλάσαρε σωστά, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με την πράσινη φανέλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι «πράσινοι» ήταν συνεχώς στην επίθεση και κατάφεραν να πετύχουν το 3-0 στο 70′. Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έκανε ασίστ στον Ρόμπιν Λουντ, που πλάσαρε ιδανικά για το 3-0.

Το σκορ έκλεισε στο 90′, με υπέροχηκεφαλιά του Άλτμαν μέσα από την περιοχή, έπειτα από ωραία μπαλιά του Βιγιαφάνιες.

Είναι η πρώτη φορά φέτος που ο Παναθηναϊκός πέτυχε πάνω από δύο γκολ, αποδεικνύοντας ότι είναι εδώ, έστω και χωρίς επιθετικούς!

Πηγή: Super League: Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ! -Συνέτριψε με 4-0 την Κέρκυρα | iefimerida.gr 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter