Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα με τους 13 περιφερειάρχες

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα με τους 13 περιφερειάρχες

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους 13 περιφερειάρχες της χώρας και με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, η οποία ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι με αντικείμενο τον πρωταγωνιστικό ρόλο της αυτοδιοίκησης στην παραγωγική ανασυγκρότηση.

Τη σημασία της συνεργασίας κυβέρνησης – αυτοδιοίκησης επεσήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστας Αγοραστός, εξερχόμενος του Μαξίμου, ενώ από την πλευρά της η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου υπογράμμισε τη συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης δεύτερου βαθμού στην οικονομική ανάταση της χώρας.

«Μείζον εθνικό ζήτημα» χαρακτήρισε την παραγωγική ανασυγκρότηση ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την υποδοχή, στο Μέγαρο Μαξίμου, των 13 περιφερειαρχών της χώρας, σε μια συζήτηση με αντικείμενο τον πρωταγωνιστικό ρόλο των περιφερειών στην προσπάθεια για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε πως το θέμα «δεν αφορά μόνο την κυβέρνηση, αλλά όλο το πολιτικό σύστημα, τους παραγωγικούς φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter