Ολυμπιακός: Κλείνει ο νέος προπονητής με φαβορί Ρεμί Γκαρντ ή Φιλίπ Μοντανιέ

Ολυμπιακός: Κλείνει ο νέος προπονητής με φαβορί Ρεμί Γκαρντ ή Φιλίπ Μοντανιέ

Ο Γάλλος Ρεμί Γκαρντ αλλά και ο συμπατριώτης του Φιλίπ Μοντανιέ, είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα του «ερυθρόλευκου» τύπου οι δύο βασικοί υποψήφιοι να διαδεχθούν τον Πάουλο Μπέντο στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν μάλιστα ότι ο πρώτος, δεν αποκλείεται να βρίσκεται από χθες βράδυ στον Πειραιά για να συζητήσει την πιθανή συνεργασία τους. Αν αληθεύει πράγματι ότι ο Ρεμί Γκαρντ είναι ήδη στο λιμάνι, τότε κατά 99% θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, αφού αν δεν υπήρχε κάτι χειροπιαστό δεν θα έκανε το ταξίδι από την Γαλλία στην Ελλάδα. Εκτός πια κι αν προκύψει κάτι πολύ απρόοπτο. Ο 51χρονος προπονητής έχει εργαστεί στη Λιόν (2011 με 2014), με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας και το Σούπερ Γαλλίας, καθώς και στην αγγλική Άστον Βίλα.

Οσον αφορά τώρα στον Φιλίπ Μοντανιέ (έχει καθίσει στους πάγκους της Ρεάλ Σοσιεδιάδ και της Νότιγχαμ), οι Πειραιώτες περιμένουν ως χθες βράδι την απάντηση του στην πρόταση που φέρεται να του έχουν κάνει για συμβόλαιο 1,5 χρόνου.

Όπως και να έχει η επιλογή του νέου προπονητή θα γίνει εντός των ημερών έτσι ώστε η ομάδα να επωφεληθεί τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων και να πορευθεί μαζί του στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας (αντίπαλος η ΑΕΚ) και στις υπόλοιπες πέντε αγωνιστικές της Λίγκας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter