Ολυμπιακός: Με νίκη στο Αγρίνιο σφράγισε τον 44 τίτλο του

Ολυμπιακός: Με νίκη στο Αγρίνιο σφράγισε τον 44 τίτλο του

Με το 0-2 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο αποχαιρέτησε το φετινό πρωτάθλημα 

Σε ένα ματς δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού και οι δύο ομάδες ήταν αδιάφορες, παίχθηκε ένα ανοικτό ματς, με τους Πειραιώτες να είναι καλύτεροι, παρά το γεγονός ότι ο Καρντόσο συνέχισε να… επιμένει να σημαδεύει τα δοκάρια αντί για τα δίχτυα! Έτσι, μετά το δοκάρι στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, το όσκαρ ατυχίας του Παραγουανού φορ πάει στον ίδιο, καθώς στο ματς του Αγρινίου σημάδεψε δύο φορές τα γκολπόστ των γηπεδούχων!

Την πρώτη φορά στο 18′, όταν ο Μάριν βρήκε με τακουνάκι τον Ελιουνούσι, αυτός έδωσε στον Καρντόσο, αλλά το δυνατό σουτ που έπιασε σταμάτησε στο δοκάρι του Κυριακίδη. Και τη δεύτερη στο 37’, όταν ο Ντε λα Μπέγια έκανε τη σέντρα, ο Καρντόσο νίκησε κατά κράτος τον αντίπαλό του και με την κεφαλιά του σημάδεψε πάλι το δοκάρι. Όμως, το ριμπάουντ εδώ πήρε ο Τσόρι Ντομίνγκες κι έγραψε από κοντά το 0-1.

Οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, το ίδιο και οι γηπεδούχοι και τελικά στο 79′ ο Ελιουνούσι από δύσκολη θέση πλάσαρε με τη μία και πέτυχε το 0-2.

Ο Παναιτωλικός έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο φινάλε του ματς. Την πρώτη στο 89’. Ο Ρότσα έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Καπίνο απέκρουσε αλλά η μπάλα πήγε στον Κλέσιο που σούταρε πάνω από τα δοκάρια σε κενό τέρμα. Τη  δεύτερη στο 93′, όταν ο Κλέσιο βγήκε τετ α τετ με τον Καπίνο, αλλά τον νίκησε ο Έλληνας γκολκίπερ.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Παπάζογλου (76’ Μπράβο), Λόπες, Ρόσα, Κλέσιο, Ρέι (80’ Γιαννιώτης), Βακράκος (64’ Βασιλούδης)

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρέτσος, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Μαρτίνς (58’ Ανδρούτσος), Ελιουνούσι, Ντομίνγκες (64’ Μπουχαλάκης), Μαρίν (75’ Μανθάτης), Καρντόσο

Τα άλλα αποτελέσματα

Πανιώνιος – Λεβαδειακός 1-3

ΠΑΟΚ – ΑΟΚ 5-1

Ξάνθη – Βέροια 3-0

Παναθηναϊκός – Λάρισα 2-0

Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής 2-2

Ατρόμητος-Πλατανιάς 4-1

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 1-1

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Πανιώνιος παίζουν για τα πλέι οφ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να μπαίνει με δύο βαθμούς και τους “πράσινους ” με έναν, ενώ Λεβαδειακός και Βέροια υποβιβάζονται.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter