Ολυμπιακός: Με Παρέδες και Καρίμ η αποστολή για Αρη

Ολυμπιακός: Με Παρέδες και Καρίμ η αποστολή για Αρη

Όπως ακριβώς είχε συμβεί με τον Σισοκό, έτσι και τώρα με τον Παρέδες, ο Πάουλο Μπέντο τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού, μία ημέρα μετά την απόκτησή του.

Κάτι, που όμως δεν είχε συμβεί με τον τρίτο νεοαποκτηθέντα Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος συμμετείχε μόνο μια φορά στην αποστολή, για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα ήταν και ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της ομάδας του (1-1), στη συνέχεια κόπηκε από την αποστολή στο πρωτάθλημα και τώρα συμπεριλήφθηκε εκ νέου στην αποστολή για τον αυριανό (19:30) αγώνα ρεβάνς στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Παρών και ο Μάρτινς, που γυμνάζεται πλέον κανονικά και ο Φιγκέιρας, αλλά και ο Ρομαό, που επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα. Αντίθετα, ο Τσόρι Ντομίνγκες «κόπηκε» πάλι, όπως και ο Μποτία, που αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στην γάμπα, αλλά και οι Ιντέγε, Καμπιάσο, Ντε Λα Μπέγια, Καπίνο, για λόγους που εξυπηρετούν το ροτέισον.

Οι 18 ποδοσφαιριστές, που πήρε στην αποστολή ο Πορτογάλος τεχνικός είναι: Λεάλι, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Ρομαό, Καρντόσο, Σισοκό, Φορτούνης, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Μάρτινς, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Παρέδες και Βιάνα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter