Ολυμπιακός – Μπέντο: «Κλειδί το πρώτο γκολ»

Ολυμπιακός – Μπέντο: «Κλειδί το πρώτο γκολ»

O Πάουλο Μπέντο στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ’ την πρόκριση του Ολυμπιακού, ενώ στάθηκε στην απόδοση των Καρίμ Ανσαριφάρντ και Νίκολα Λεάλι, καθώς και στην κριτική που δέχεται.

«Αυτή η πρόκριση σημαίνει κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί ήταν ένας από τους στόχους μας. Θέλαμε να περάσουμε για να συνεχίζαμε στη διοργάνωση. Είμαστε ικανοποιημένοι που το πετύχαμε. Όσο για την κριτική, δεν μπορώ να την ελέγξω. Αυτή είναι η μοίρα του προπονητή, όταν κερδίζει, όταν χάνει, όταν προκρίνεται ή αποκλείεται από μία διοργάνωση. Δεν γίνεται να ασχολούμαι με την κριτική, γιατί ασχολούμαι με άλλα πράγματα στην καθημερινότητά μου», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Ήταν σημαντική στιγμή το πρώτο γκολ του Ανσαριφάρντ, ήταν το κλειδί του αγώνα. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα γιατί ανοίχτηκε ο αντίπαλος. Σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένος αγώνας. Δεν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα όσο δείχνει το αποτέλεσμα και παρόλο που ήταν μία δίκαιη πρόκριση, δεν νομίζω ότι ο αντίπαλος άξιζε να δεχτεί τόσα γκολ.

Επίσης, για μας η παρουσία του Λεάλι στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε σημαντικό ρόλο ως προς το να έρθει αυτή η πρόκριση, γιατί ο Ολυμπιακός είχε κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά δεν δέχθηκε γκολ».

Ο προπονητής της Οσμάνλισπορ Mουσταφά Ρεσίτ Ακτσάι από την πλευρά του, είπε: «Μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε, στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου χάλασε η ισορροπία της ομάδας. Τα παιδιά όμως προσπάθησαν και έκαναν ότι μπορούσαν. Βέβαια, είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά από αύριο η δουλειά μας είναι να προετοιμαστούμε για τα υπόλοιπα παιχνίδια και συγκεκριμένα για το πρωτάθλημα». 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter