Ολυμπιακός: Ο Φασούλας και οι άλλοι παλαίμαχοι στην Οδησσό

Ολυμπιακός: Ο Φασούλας και οι άλλοι παλαίμαχοι στην Οδησσό

Σε εκδήλωση έπαρσης της σημαίας του δημαρχείου της Οδησσού για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 223ων χρόνων από την ίδρυση της πόλης παραβρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου οι Παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού.

Μαζί με τον πρόεδρο του κοινωφελούς ιδρύματος «Μπούμπουρα», του ομογενή επιχειρηματία Παντελή Μπούμπουρα, oι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού παρακολούθησαν την παρέλαση καθώς και χορευτικές εκδηλώσεις από ουκρανικά σύνολα. 

Τα φώτα του ουκρανικού Τύπου στράφηκαν στον κορυφαίο Ευρωπαίο σέντερ επί δύο δεκαετίες (80, 90), Παναγιώτη Φασούλα, ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος στην Οδησσό, τόσο από την επιτυχημένη θητεία του στον Ολυμπιακό, όσο και από την εθνική Ελλάδας, ιδιαίτερα από εκείνον τον αξέχαστο τελικό με την ΕΣΣΔ, στο Ευρωμπάσκετ του 1987, στο ΣΕΦ.

Εν συνεχεία, ο δήμαρχος της Οδησσού, Γ. Τρουχάνωφ, δέχτηκε κατ’ ιδίαν στο δημαρχιακό μέγαρο τον Παναγιώτη Φασούλα, τον Βασίλη Ντάκουλα και τον μάνατζερ του Ολυμπιακού τη δεκαετία του 90, Γιάννη Γιαννάκη. Έχοντας διατελέσει δήμαρχος Πειραιά, ο Παναγιώτης Φασούλας αντάλλαξε απόψεις με τον δήμαρχο της Οδησσού, Γ. Τρουχάνοφ, σχετικά με θέματα των δύο πόλεων, οι οποίες είναι αδελφοποιημένες.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Σαββάτου, μία ημέρα πριν τη φιλική αναμέτρηση των Παλαίμαχων του Ολυμπιακού με την ουκρανική BIPA (Κυριακή, 3/9, 13:00) περιλαμβάνει παρουσία σε συναυλία της Φιλαρμονικής Αμφιλοχίας στο Δημοτικό Πάρκο Οδησσού, σε αποκαλυπτήρια στήλης των πρώτων Ελλήνων αποίκων στο Ελληνικό Πάρκο, σε εορταστική συναυλία με τη συμμετοχή της Demy στη Σκάλα του Ποτέμκιν, σε συναυλία στην Όπερα της Οδησσού, ενώ το βράδυ (21:30) ο Παντελής Μπούμπουρας θα παραθέσει επίσημο δείπνο στους Παλαίμαχους μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter