Ολυμπιακός: Ο… Σισέ ανακοίνωσε την μεταγραφή του στο λιμάνι!

Ολυμπιακός: Ο… Σισέ ανακοίνωσε την μεταγραφή του στο λιμάνι!

Ο Σενεγαλέζος Παπέ Αμπού Σισέ, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της γαλλικής Αζαξιό, όπου αγωνιζόταν μέχρι τώρα, γνωστοποίησε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, καθώς – όπως έγραψε – έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

«Δεν είναι μυστικό. Τον Ιανουάριο φέτος, υπέγραψα με τον Ολυμπιακό για τέσσερα χρόνια, ο οποίος με άφησε δανεικό στην Αζαξιό μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν», έγραψε ο Σισέ και πρόσθεσε: «Θέλω να παραμείνω ταπεινός. Έχω πολλά να μάθω. Είμαι αρκετά μακριά από το επίπεδο που μπορώ να φτάσω. Στη χώρα του Σωκράτη, εύχομαι ως παίκτης να γίνω αυτός που ελπίζω ότι μπορώ»!

Ο Παπέ Αμπού Σισέ είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και είναι δύο φορές διεθνής με την εθνική ομάδα νέων της Σενεγάλης. Όπως και ο ίδιος αναφέρει στην ανάρτηση του στο σάιτ της Αζαξιό, τον Ιανουάριο είχε αποτελέσει μεταγραφικό στόχο για αρκετές ομάδες της Α’ και Β’ κατηγορίας της Γαλλίας, αλλά προτίμησε τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το «Transfermarkt», η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη είναι κοντά στις 300.000 ευρώ και αποτελεί επιλογή του τεχνικού διευθυντή των «ερυθρολεύκων», Φrανσουά Μοντεστό.

Ο 21χρονος (14/9/1995) στόπερ έχει ύψος 1μ.97, και ήταν βασικός στην Αζαξιό στη Ligue 2. Ο Αφρικανός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014, από τη σενεγαλέζικη Πικίν, αγωνίστηκε αρχικά στη δεύτερη ομάδα της Αζαξιό και στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, τον Ιανουάριο του 2015. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter